Zobacz wÄ…tek - jaki motorek do 15 tys
NAS Analytics TAG

jaki motorek do 15 tys

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

jaki motorek do 15 tys

Postprzez Herbatnik26 » 28/1/2012, 10:13

witam !!! Mam zamiar kupić sobie motorek , na ten sezon będzie to 1 sportowy motorek , chodzą mi po głowie 3 marki motocykli , honda cbr 600rr , syzuki gsxr k6 no i kawasaki ninja zx-6r , wiadomo ze wszystkie po 2006. Coś o sobie 30 lat , 175 waga 87 kilogramów . Co do tego ostatniego czyli zx-6r rok 2007 kawasaki mam ofertę sprzedaży niby za dobre pieniądze motorek sprowadzony z Angli w 2009 lekko zarysowany , użytkowany w Polsce , przebieg około 20tys km , załączam fotki do wglądu , motorek posiada również sportowa wkładka filtra k&n, kraszpady i amortyzator skrętu onils opony torowe, motorek serwisowany regularnie . Proszę o jakieś konkretne porady , opinie cokolwiek żebym nie popełnił błędu przy kupnie 1 motorka sportowego . jak możecie to wypowiedzcie się też na temat czy lepiej motorek z fabrycznym amortyzatorem skrętu czy też nie , i w jakich modelach on występuje . Wielkie dzięki , Pozdrawiam... sorrki ale coś fotek nie mogę dodać , nie wiem co jest grane :-( dodaję link do zdjęć http://my.imageshack.us/v_images.php
Herbatnik26
Świeżak

Postprzez crosslive » 30/1/2012, 21:44

3 modele zajebiste, tylko daj sobie spokój z motocyklami z Anglii, Tylko pewne źródla
crosslive
Świeżak

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê