Fajne moto z okolicy
• Strona 1 z 1
Fajne moto z okolicy
Witam!
Po krótkim namyśle zdecydowałem że nadszedł ten upragniony czas i zamierzam kupić swoje pierwsze poważne moto.Przeczytałem już chyba większość artykułów o pierwszych maszynach itp na tym forum jak i na innych stronach.
Na sam motocykl mogę przeznaczyć do 5 tys. Wiem że to nie wiele ale obecnie nie stać mnie na większy wydatek. W cenę nie wliczam kosztów odzieży i eksploatacji, bo na to odłożyłem już troszkę funduszy, niektóre elementy już zakupiłem:)
I tu właśnie kieruję do was moje pytanie.
Czy nie wiecie czasem o jakichś fajnych motocyklach z okolicy Staszowa , Kielc, Tarnobrzega ( w stronę woj. świętokrzyskiego, nie dalej) i ogólnie z województwa świętokrzyskiego lub w jego niedalekim sąsiedztwie??
Motocykle które by mnie interesowały to:
Suzuki gs 500 ,Bandit 600 i 400 oraz sv650 ( może jakieś okazje się trafią:)
Kawasaki er5 i gpz500
Honda cb 500 ewentualnie Hornet 600
Yamaha xj 600 ewentualnie fazer 600
Co do modeli to dosyć długo o tym myślałem i myślę że z wyżej wymienionymi nie powinienem mieć większego problemu ( wujek ma fazera 600 i czasami da mi pośmigać więc troszkę wiem co i jak). Zresztą sam jestem po wsk , mz i nawet po skuterku
Przejrzałem wiele ofert na allegro i otomoto i nie widzę jak na razie za wiele interesujących propozycji.
Może macie jakieś info od znajomych że zamierzają pozbyć się swoich sprzętów lub jakieś inne ogłoszenia rzuciły się wam w oczy.
Ważne żeby technicznie był w jak najlepszym stanie motorek. Wizualnie żeby trzymał się kupy, jakoś może sobie przez resztę zimy go urządzę po swojemu
Z góry dziękuje za pomoc.
Po krótkim namyśle zdecydowałem że nadszedł ten upragniony czas i zamierzam kupić swoje pierwsze poważne moto.Przeczytałem już chyba większość artykułów o pierwszych maszynach itp na tym forum jak i na innych stronach.
Na sam motocykl mogę przeznaczyć do 5 tys. Wiem że to nie wiele ale obecnie nie stać mnie na większy wydatek. W cenę nie wliczam kosztów odzieży i eksploatacji, bo na to odłożyłem już troszkę funduszy, niektóre elementy już zakupiłem:)
I tu właśnie kieruję do was moje pytanie.
Czy nie wiecie czasem o jakichś fajnych motocyklach z okolicy Staszowa , Kielc, Tarnobrzega ( w stronę woj. świętokrzyskiego, nie dalej) i ogólnie z województwa świętokrzyskiego lub w jego niedalekim sąsiedztwie??
Motocykle które by mnie interesowały to:
Suzuki gs 500 ,Bandit 600 i 400 oraz sv650 ( może jakieś okazje się trafią:)
Kawasaki er5 i gpz500
Honda cb 500 ewentualnie Hornet 600
Yamaha xj 600 ewentualnie fazer 600
Co do modeli to dosyć długo o tym myślałem i myślę że z wyżej wymienionymi nie powinienem mieć większego problemu ( wujek ma fazera 600 i czasami da mi pośmigać więc troszkę wiem co i jak). Zresztą sam jestem po wsk , mz i nawet po skuterku

Przejrzałem wiele ofert na allegro i otomoto i nie widzę jak na razie za wiele interesujących propozycji.
Może macie jakieś info od znajomych że zamierzają pozbyć się swoich sprzętów lub jakieś inne ogłoszenia rzuciły się wam w oczy.
Ważne żeby technicznie był w jak najlepszym stanie motorek. Wizualnie żeby trzymał się kupy, jakoś może sobie przez resztę zimy go urządzę po swojemu

Z góry dziękuje za pomoc.
- pawel54612
- Świeżak
Siemanko ja jestem z Opatowa i za 5 tyś był bym wstanie pozbyć się swojej yamahy xj rocznik 98 wymienione oleje zadbana nowa opona zrobione uszczelniacze w zawieszeniu po synchro nowy akumulator i regulator napięcia. Motocykl naprawdę zadbany pod stałą opieką mechaników. Kupiłem już nowe klocki na przód jedyne co zostało do zrobienia to świece do wymiany ( tankuje na sprawdzonych stacjach, uzywam olejów i smarów repsol)
nr telefonu 781 932 096
nr telefonu 781 932 096
motorynka- aprillia scarabeo --- Yamaha xj 600 

- carma
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości