HONDA do oceny
• Strona 1 z 1
HONDA do oceny
http://moto.allegro.pl/sprzedam-honda-c ... 57479.html
Co wy na to? Mi się nie podobają te malowane lagi, ale się nie znam więc proszę o opinię
Co wy na to? Mi się nie podobają te malowane lagi, ale się nie znam więc proszę o opinię

- bagnica
- Świeżak
wsiadasz jak jedzie to plus '
jak nic niecieknie to kolejny plus
jak jest krzywe lekko i tak nie poczujesz , wiec sie nie przejmujesz
ja
jak nic niecieknie to kolejny plus
jak jest krzywe lekko i tak nie poczujesz , wiec sie nie przejmujesz
ja
-
DostojnyKocur! - Świeżak
Ludzie, co wy opowiadacie. Po pierwsze, nie, powtarzam, nie prostuje się dolnych elementów przedniego zawieszenia. Bo nie ma jak. Po drugie, są one malowane bardzo, ale to bardzo często. Po trzecie, lagi (rury nośne zawieszenia) są srebrne, takie jak być powinny. Nie słyszałem nigdy o zmianie koloru rur nośnych bo jest to praktycznie niewykonalne, zważywszy na to czym są pokryte, bez niezwykle kosztownego i trudnego polerowania i malowania (cholera wie czym i jak). O tym, żeby trzymały po takiej operacji średnicę zewnętrzną, nie wspomnę. Więc powiedzmy sobie jeszcze raz, malowan0 elementy dolne a tych się nie prostuje (równie dobrze można prostować blok silnika).
- Kelhorn
- Świeżak
O lol...
Chrom i nakladane w galwanizerii. Dokladnie chrom techniczny.
Rury wewnetrzne mozna prostowac i dawac do galwanizerii niktorzy nieodpowiedzialni ludzie tor robia. Ewentualnie sa wymieniane.
Co do motocykla darowal bym sobie ta sztuke, bo chyba sztukowanaa jakas.
[/img]
Nie słyszałem nigdy o zmianie koloru rur nośnych bo jest to praktycznie niewykonalne, zważywszy na to czym są pokryte, bez niezwykle kosztownego i trudnego polerowania i malowania (cholera wie czym i jak)
Chrom i nakladane w galwanizerii. Dokladnie chrom techniczny.
Rury wewnetrzne mozna prostowac i dawac do galwanizerii niktorzy nieodpowiedzialni ludzie tor robia. Ewentualnie sa wymieniane.
Co do motocykla darowal bym sobie ta sztuke, bo chyba sztukowanaa jakas.
[/img]
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Dzesiu10 napisał(a):nieoryginalne malowanie i do tego malowany i nie wydaje mnie się że ze względów estetycznychkto by lagi malował?
90% F-czwórek pewnie leżała, jakby nie było te szpeje mają ponad 10lat. Więc to że lakierowana to norma, jeżeli kogoś to dziwi to niech lepiej szuka kwadratowych jaj a nie dwóch kółek

kowal_71 napisał(a):Lagi maluje się często, sam w swoim lakierowałem (odpryski od kamieni).
Kolego zapewne masz na myśli golenie a nie lagi. To dwie różne części.

2 x ZX6R
-
Repsol - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości