PROPOZYCJE MOTO & 2 pytanka :D LUKNIJCIE :D ------------
• Strona 1 z 1
PROPOZYCJE MOTO & 2 pytanka :D LUKNIJCIE :D ------------
Witam nazywam się Kamil pochodzę z śląska.Bardzo prosił bym o doradzenie w kupnie moto .napiszcie jakie moto jest godne polecenia.
Interesują mnie ścigacze oraz crossy/enduro
tu pare info które wam mogą się przydac:
-dotychczas jeździłem na skuterze ale kontakt z biegówką też mam ponieważ często jeżdżę na moto od ojca
-wiek 13-14 lat waga 56 kg wzrost ok .168 cm
-moto chcę używac głównie do jazdy na codzień , do szkoły, po mieście ,
ale też żeby dało się sprawnie jeździc po lekkim terenie jak polne popękane żwirowe drogi
-mam do wydania jakieś 5500zł + kask i ciuchy
-dotychczas zainteresowały mnie takie modele jak honda cbr czy yamaha tzr
Uwaga !!!!! interesujÄ… mnie motocykle na kartÄ™ motorowerowÄ… czyli do 51 ccm
Chciałbym wam zadac też 2 pytania:
1.Co sądzicie o rejestrowaniu 125 czy 80-tek na 50-siątki i jakie jest ryzyko że panowie z policji to zauważą ?
2.Czy kupując motor teraz czyli w wakacje jest gorzej cenowo niż przed i po sezonie czyli jesienią/zimą ?
Z góry dzięki
Interesują mnie ścigacze oraz crossy/enduro
tu pare info które wam mogą się przydac:
-dotychczas jeździłem na skuterze ale kontakt z biegówką też mam ponieważ często jeżdżę na moto od ojca
-wiek 13-14 lat waga 56 kg wzrost ok .168 cm

-moto chcę używac głównie do jazdy na codzień , do szkoły, po mieście ,
ale też żeby dało się sprawnie jeździc po lekkim terenie jak polne popękane żwirowe drogi
-mam do wydania jakieś 5500zł + kask i ciuchy
-dotychczas zainteresowały mnie takie modele jak honda cbr czy yamaha tzr
Uwaga !!!!! interesujÄ… mnie motocykle na kartÄ™ motorowerowÄ… czyli do 51 ccm
Chciałbym wam zadac też 2 pytania:
1.Co sądzicie o rejestrowaniu 125 czy 80-tek na 50-siątki i jakie jest ryzyko że panowie z policji to zauważą ?
2.Czy kupując motor teraz czyli w wakacje jest gorzej cenowo niż przed i po sezonie czyli jesienią/zimą ?
Z góry dzięki

- xkamil007x
- Świeżak
poczytaj istniejące tematy. takich pytan jest pełnoooo i jeszcze troche wiecej. scigaczy/ enduro za ta kase masz kilkanascie modeli. allegeo.pl nie gryzie ;P sam sobie wybierz. to twój moto nie nasz
patrz na markowe sprzęty
wymienione przez ciebie są jak nabrdziej ok. z tym że cbr to 125 ccm. a ty takim pojazdem jeździc nie mozesz. tzr 50 jak najbardziej z tym że tutaj nie wjedziesz na żwirownie
co do pkt 1) policja nie musi nic zauwazac, co innego jak cmyknie cie na fotoradar, albo bedziesz uczestnikiem nawet drobnej kolizji. mozesz mieć ( a raczej twoi rodzice
) przechlapane. najpierw ogarnij 50 ccm żeby myslec o 125 ccm.
2) zalezy co sie trafi, mówi sie że zimą taniej. a w rzeczywistosci zimą nie ma duzego ruchu i jak ktos trupa sprzedaje to sporo z ceny schodzi jak potrzebuje kasy. ale za dobre moto czy zimą czy latem i tak trzeba swoje dac.

co do pkt 1) policja nie musi nic zauwazac, co innego jak cmyknie cie na fotoradar, albo bedziesz uczestnikiem nawet drobnej kolizji. mozesz mieć ( a raczej twoi rodzice

2) zalezy co sie trafi, mówi sie że zimą taniej. a w rzeczywistosci zimą nie ma duzego ruchu i jak ktos trupa sprzedaje to sporo z ceny schodzi jak potrzebuje kasy. ale za dobre moto czy zimą czy latem i tak trzeba swoje dac.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości