Pomocy czy Suzuki sv650n może być na 1 moto?
• Strona 1 z 1
Pomocy czy Suzuki sv650n może być na 1 moto?
Witam proszę o opinie szczególnie zależy mi na opinij tego ogłoszenia z linka serdecznie pozdrawiam fanów 2 kółek i z góry dziękuje za opinie http://allegro.pl/suzuki-sv650n-sv-650- ... 24134.html
- manuel191
- Świeżak
Na pierwszy motocykl może być i yamaha r1 180 kucy ,nikt Ci nie zabroni.W necie jest miliony tematów na temat 1 motocykla.Wpisz w google "pierwszy motocykl" i czytaj.Następnym razem nie zadawaj głupich pytań bo każdy motocykl może być pierwszy tylko nie każdy wykożystasz i nauczysz się nawyków bo cię zastraszy swoją wielkością,mocą,elastycznością itd, itd....
1. wykorzystasz a nie wykożystasz.
2. po kropce wypadałoby stosować spację.
3. przecinek stawiamy po literze a nie przed.
4. na przyszły raz pisz konkretnie.
5. zobaczÄ™ jeszcze raz taki post i potraktujÄ™ go jako OT
madcap
1. wykorzystasz a nie wykożystasz.
2. po kropce wypadałoby stosować spację.
3. przecinek stawiamy po literze a nie przed.
4. na przyszły raz pisz konkretnie.
5. zobaczÄ™ jeszcze raz taki post i potraktujÄ™ go jako OT
madcap
- Wanior
- Świeżak
Wygląda nieźle, ale nie było ani jednej foty z lewej strony motocykla. Przydałyby się też zdjęcia pokazujące symetrię i moto przed kupnem. Papiery na potwierdzenie przebiegu również wskazane. Oczywiście przed kupnem jeżeli wg Ciebie wszystko gra, powinien go zobaczyć mechanik.
Są różne opinie czy na 1 moto jest odpowiedni, na pewno są lepsze moto do wyboru. Nie napisałeś praktycznie nic o sobie, także ciężko gdybać
Są różne opinie czy na 1 moto jest odpowiedni, na pewno są lepsze moto do wyboru. Nie napisałeś praktycznie nic o sobie, także ciężko gdybać
Yamaha XJ600 -> TDM 900 -> DRZ 400e
-
Kamusial - Bywalec
Śliczne dzięki kolego widzę że głównie można liczyć na Twoją pomoc faktycznie masz rację że nie ma ani jednego foto z lewej strony wiesz ze nie przyszło mi to do głowy a tyle razy go oglądałem. Powiedz mi proszę kolego jesteś może z okolic wielkopolski? Nie ma co ukrywać jestem laikiem jako motocyklista i stąd moja prośba potrzebował bym takiej osoby która pomogła by mi poszukać i doradzić w sprawie moto chodzi mi tu dokładnie o to a by umówić się z kimś doświadczonym i pojechać razem oglądać różne ogłoszenia oczywiście nie za darmo z góry dziękuję za odpowiedzi
- manuel191
- Świeżak
manuel proponuję przeczytać
http://www.scigacz.pl/Pierwszy,motocykl ... 13809.html
http://www.scigacz.pl/Pierwszy,motocykl ... 13809.html
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości