Zobacz wÄ…tek - porada wkupnie zx6_r
NAS Analytics TAG

porada wkupnie zx6_r

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

porada wkupnie zx6_r

Postprzez rafi636 » 1/5/2011, 17:41

Witam wszystkich prosiÅ‚bym o pomoc ponieważ mam zamiar zakupic za ok 11000 tyÅ› kawe zx6r z rocznika 2001-2003 lub suzi gsxr k2 bardziej jestem za kawÄ… ponieważ wydaje mi sie ze wygodniejsza jest , ale jak jest chciaÅ‚ bym abyÅ›cie pomogli .jak dokÅ‚adniej jest z tym sprzetem typu kawa zx6r. jak jest z wadami co sie psuje czy kupować sprowadzony czy szukać takich gdzie koleÅ› pisze ze wszystkie serwisy ma dokumentowane no i na co najbardziej zwracać uwage przy kupnie aby po kilku kmsilnik sie nie rozsypaÅ‚ tym bardziej że nie mam zamiaru katować sprzÄ™ta tylko używać troche ostrożniej aby posÅ‚użyÅ‚ dl€Å¼szy czas pomózcie prosze ponieważ jestem zielony w tej sprawie bo nigdy nie miaÅ‚em do czynienia z przecinakiem poniważ,predzej jezdziÅ‚em na klr600
rafi636
Świeżak

Postprzez zxer » 1/5/2011, 19:35

poczekaj chwile i kup b1h. Jak chcesz kupic sporta i jezdzic na 5000 obr to lepiej kup cos innego. Ninja jest stworzona do katowania.
tea who you yea bunny
zxer
Stały bywalec

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê