Szybka ocena kawa gpz500
• Strona 1 z 1
Szybka ocena kawa gpz500
ProszÄ™ o szybkÄ… opiniÄ™ na temat tego motocykla
http://otomoto.pl/kawasaki-gpz-500-s-M2536973.html
chce ją jutro kupić co WY na to ? Na 1 motocykl nada się ?
http://otomoto.pl/kawasaki-gpz-500-s-M2536973.html
chce ją jutro kupić co WY na to ? Na 1 motocykl nada się ?
-
michal_007 - Świeżak
WyglÄ…da na zadbanÄ… sztuke;)
Sam stan wizualny w bardzo dobrym stanie:)
Ale czy warto kupić to nie wiemy.. Trzeba posłuchać silnika(najlepiej zeby nie byl wczesniej rozgrzany), przejechać sie nim i wszystkie aspekty techniczne sprawdzić:) Podjedź z kimś obeznanym w motocyklach.
Napewno sztuka warta obejrzenia i jazdy testowej..a na pierwszy motocykl spokojnie sie nada:)
Sam stan wizualny w bardzo dobrym stanie:)
Ale czy warto kupić to nie wiemy.. Trzeba posłuchać silnika(najlepiej zeby nie byl wczesniej rozgrzany), przejechać sie nim i wszystkie aspekty techniczne sprawdzić:) Podjedź z kimś obeznanym w motocyklach.
Napewno sztuka warta obejrzenia i jazdy testowej..a na pierwszy motocykl spokojnie sie nada:)
- rider11
- Świeżak
Dziękuję bardzo za opinię. Bardzo pomocna. Jeżeli ktoś ma jeszcze coś do powiedzenia, niech pisze. Wszystkie komentarze mile widziane
-
michal_007 - Świeżak
Wygląda ładnie. Pytanie co ma na potwierdzenie przebiegu, bo zaręczać to i ja mogę. No i wymiana napędu po 16 tyś (chyba że tylko jedna zębatka, to ok). Ja bym zadzwonił i wypytał ładnie o wszystkie szczegóły- co i kiedy robione, co będzie do roboty, od kogo ściągany, w jakim był stanie, jakie klocki i inne rzeczy zamontował (po taniości, czy faktycznie inwestował), ile sam nim przejechał, skąd rysy na baku, itd. Ogólnie zadawaj pytania otwarte (jak, czemu), a nie zamknięte (czy, tak/nie).
Yamaha XJ600 -> TDM 900 -> DRZ 400e
-
Kamusial - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości