Motocykl 125 dla niezbyt wysokiego.
• Strona 1 z 1
Motocykl 125 dla niezbyt wysokiego.
Witam.
Na wiosnę będę robił prawo jazdy kat. A1 i bardzo chciał bym kupić jakiś fajny motorower.Ale jest jedno ''ale'' nie jestem zbyt wyskoki mam jakieś 170cm i zastanawiam się czy jakaś Honda NSR czy Yamaha r125, Aprilia RS125 czy one nie będą dla mnie za duże??? Ja się za bardzo nie orientuję na jakiej wysokości mają one siedzenia. Jeżeli ktoś jeździ takimi motorkami to bardzo proszę o odpowiedź.
Na wiosnę będę robił prawo jazdy kat. A1 i bardzo chciał bym kupić jakiś fajny motorower.Ale jest jedno ''ale'' nie jestem zbyt wyskoki mam jakieś 170cm i zastanawiam się czy jakaś Honda NSR czy Yamaha r125, Aprilia RS125 czy one nie będą dla mnie za duże??? Ja się za bardzo nie orientuję na jakiej wysokości mają one siedzenia. Jeżeli ktoś jeździ takimi motorkami to bardzo proszę o odpowiedź.
- Ravo
- Świeżak
Ani RS ani NSR
tak na prawde nie podchadza pod a1 maja za duzÄ… moc
.
Z tego co pamietam RS jest dos duza... NSR przy niej to taki pierdziped male. Najelepie sie przysiasc.
Sprawdz temat twoj wzrost twoj motocykl, czy jakos tak.

Z tego co pamietam RS jest dos duza... NSR przy niej to taki pierdziped male. Najelepie sie przysiasc.
Sprawdz temat twoj wzrost twoj motocykl, czy jakos tak.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
170cm ci spokojnie wystarczy, ja mam 16 lat i 3 lata temu jak miałem 165cm spokojnie na nsr siadałem, ale chłopie... może i drogie częsci itp... ale jezdziłem hondą nsr odblkokowaną i cagivą mito 125..... cagivka to potwór.... 125cm3 a ledwo co się obejżałem jak miałem 5 bieg miałem 160na liczniku! zauważywszy że cagiva ma 7 biegów kolegi cagiva leci 190 przy dobrym wierze 200 prawdziwy potwór jak na tą pojemność....
- Lysy1995
- Świeżak
no tak ale nsr zablokowana ma 15koni chyba to tam może nią jezdzić , a jak odblokowane moto to chyba że będziesz jezdził na gape że jak gliny to powolutnku czy jakoś tak... chyba że 4t to duży wybur i nie są takie złe jak inni mówią honda varadero 125, yamaha ybr 125, yamaha xt 125, cbr125,yzf 125- to jest fajne
A osobiscie to ja ci doradzam Junaka 123-sam ujeżdżam

A osobiscie to ja ci doradzam Junaka 123-sam ujeżdżam

- Lysy1995
- Świeżak
a wy jak zwykle doradzacie moto żeby szedł. nie kazdemu są potrzebne aż takie osiągi ... tez nad tym pomyslcie doradzająć. nsrka to fajny moto
ale cagiva tez jest ciekawym sprzętem ;D

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
henio12323 napisał(a):a wy jak zwykle doradzacie moto żeby szedł. nie kazdemu są potrzebne aż takie osiągi ... tez nad tym pomyslcie doradzająć. nsrka to fajny motoale cagiva tez jest ciekawym sprzętem ;D
teraz każdy kupuje motocykl bo albo zaj..ie wyglada albo idzie jak zły (jest jeszcze pewna grupka która mieszka w duzych miastach i jezdzi motocyklem po to zeby nie stac w korkach), prawdziwi motocyklisci którzy kochają motocykle tylko za to że są motocyklami są na wymarciu ;(.
żeby nie było, że robie OT

na pierwszy sprzet po zrobieniu prawka chyba lepiej wybrac jakiegoś golasa ( wygodniej sie jezdzi , nie ma plastików wiec straty przy glebie mniejsze )
125 do wyboru jest sporo ( jeżeli chodzi o liczbe modeli, chyba wiecej niz 250, 400 i 500 razem wzietych )
-fajny golas który idze to cagiva planet/raptor 125
-troche egzotychny hyosung gt125 (made in korea, jakosc wykonania jak kia itp, lepiej niż chinole) sa wersje gołe i z owiewkami , ma fajny silnik V2 chłodzony powietrzem, niektóre modele maja widelec UPD, hample 300mm
wyglada na wiekszy niż 125
reszta 125 jest dosć często opisywana
- regis440
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości