GS 500F
• Strona 1 z 2 • 1, 2
GS 500F
Elo, moglibyscie sie wypowiedziec na temat tego motocykla? Bylabym wdzieczna. czy koszt rejestracji to faktycznie 200 zl?
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M2362311
dziekuje
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M2362311
dziekuje
-
nikamo - Świeżak
Na pierwszy rzut ok nie wygląda źle. Ale co do tej rejestracji to nie wydaje mi się że zamknie się to w 200zł. Jeżeli ma porobione tłumaczenia i przegląd to koszt rejestracji o ile dobrze pamiętam to było jakieś 120zł plus ubezpieczenie ( ja płace za pojemność 900 przy pełnych zniżkach 169zł na ten rok ). Z tego co mi jeszcze mówili w ubezpieczalni parę lat temu to pojemność nie ma znaczenia ale może coś się zmieniło nie wiem.
SUZUKI RF 900 96'
-
marynarz1 - Świeżak
Cena podejrzanie niska. Trzeba zadzwonić i pytać szczegółowo o stan motocykla. Najtańsza opcja to PZU: OC ok .130-200 zł; NNW (ubezpieczenia następstw nieszczęśliwych wypadków ) 48 zł na kierowcę i pasażera.
http://www.lukaszjankowski.pl/blog/2009 ... zagranicy/
http://www.lukaszjankowski.pl/blog/2009 ... zagranicy/
-
mognilwo - Świeżak
Manetki zawsze można zmienić, kolektor raczej nie jest malowany tylko wypicowany, naklejki są oryginalne. Naprawdę na zdjęciach wygląda bardzo ładnie ale faktycznie cena rzuca podejrzenia. Motocykl jest sprowadzony z Wielkiej Brytanii także można sprawdzić czy uczestniczył w wypadku drogowym.
-
mognilwo - Świeżak
Cena bardzo ciekawa.
Szkoda, że anglik, manetka gazu po lewej stronie :/
HYhyhy
Joke
Szkoda, że anglik, manetka gazu po lewej stronie :/
HYhyhy
Joke
Kawasaki Ninja ZX-10R 2006 rok
-
TroyaN1984 - Świeżak
chyba malowane okragle dekielki silnika z obu stron co sugeruje glebe.
Yamaha TDR125 --> Suzuki GS500F --> Suzuki SV650S
- holender1912
- Świeżak
No co wy ? Nie mówcie że nie widadać , lusterka są nie oryginalne, ciężarek z lewej strony wykrzywiony, nie dam głowy za naklejki na zadupku, trzeba by zobaczyć z bliska i na żywo ale cena jest kosmiczna. Gsa znam na piamięć bo miałem przez 3 sezony.
-
ociec - Świeżak
-
mognilwo - Świeżak
nikamo napisał(a):sprzedawca mi nie odpisal na wiadomosc co tez na niekorzysc dziala
Szczerze? Też bym nie odpisał. Jesteś poważnym kupcem to dzwonisz i pytasz o to co Cię interesuje. Nie stać Cię na rozmowę telefoniczną to nie stać Cię również na mój motocykl.
-
bryk77 - Stały bywalec
bryk77 napisał(a):Szczerze? Też bym nie odpisał. Jesteś poważnym kupcem to dzwonisz i pytasz o to co Cię interesuje. Nie stać Cię na rozmowę telefoniczną to nie stać Cię również na mój motocykl.
PodtrzymujÄ™.
-
bryk77 - Stały bywalec
bryk77 napisał(a):bryk77 napisał(a):Szczerze? Też bym nie odpisał. Jesteś poważnym kupcem to dzwonisz i pytasz o to co Cię interesuje. Nie stać Cię na rozmowę telefoniczną to nie stać Cię również na mój motocykl.
PodtrzymujÄ™.
Popieram. Sam sprzedaje sporo pojazdów i jak dostaje maila a co gorsza smsa to olewam. Jak ktoś jest poważnie zainteresowany i chce kupić to zawsze zadzwoni
Kawasaki Ninja ZX-10R 2006 rok
-
TroyaN1984 - Świeżak
zadzwonilabym jakbym sie chciala umawiac juz na ogladanie motocykla. jestem nowicjuszka i nie mam takiej wiedzy aby rozmawiac o moto i zadawac pytania ktore pozwola mi ocenic jego stan np.. wiec lepiej zadzwonic zeby zadac pytanie np 'skad zostal sprowadzony motocykl?' i 'aha dziekuje do widzenia' czy napisac do sprzedawcy poprzez allegro, ktore przeciez jest od kontaktowania sie.. jakbym sie znala i miala sto pytan to bym dzwonila, pewnie. wiec wg mnie taki sprzedawca ktory TYLKO odpowiada na telefony po czesci nie ma szacunku do innych. rozumiem ze komu zalezy na moto ten zadzwoni, ale jest taka czesc ludzi do ktorej m.in. ja sie zaliczam ze by musieli prosic kogos zeby dzwonili i pytali za nich.. co nie oznacza ze im nie zalezy..
-
nikamo - Świeżak
Podczas rozmowy chodzi o element zaskoczenia. Sprzedający nie ma za dużo czasu na odpowiedź i pod ostrzałem pytań czasami można dowiedzieć się dużo więcej o stanie motocykla. Niejednokrotnie rozmowa telefoniczna uratowała mnie przed dalekimi wyjazdami w poszukiwaniu wymarzonego sprzęta.
-
mognilwo - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość