Pierwszy kucyk
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Pierwszy kucyk
Witam!
mam pytanie dotyczące kucyków:
Kawasaki ZX6r
SUZUKI RF600
który z nich na początek wybrać? jak się sprawują na drodze, wygoda siedzenia, prowadzenia itp itd?
Cena max: 6000
dziękuję i pozdrawiam
Nabuhodonozor
mam pytanie dotyczące kucyków:
Kawasaki ZX6r
SUZUKI RF600
który z nich na początek wybrać? jak się sprawują na drodze, wygoda siedzenia, prowadzenia itp itd?
Cena max: 6000
dziękuję i pozdrawiam
Nabuhodonozor
- Nabuhodonozor
- Świeżak
-
motoftw - Stały bywalec
- Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie),
Romecik 50, i skuter 125, jako pasażer CBR600f- nikłe
-184 cm, 70 kg
- Do jakich celów chcesz używać motocykla:
jazda na co dzień do szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie? - 2000
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
Kawasaki ZX6r
SUZUKI RF600
Romecik 50, i skuter 125, jako pasażer CBR600f- nikłe
-184 cm, 70 kg
- Do jakich celów chcesz używać motocykla:
jazda na co dzień do szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie? - 2000
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
Kawasaki ZX6r
SUZUKI RF600
- Nabuhodonozor
- Świeżak
Nabuhodonozor napisał(a):Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie)
(...) jako pasażer CBR600f

Czyli doświadczenia nie masz jak na jazdę sportem 600.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
nabu jeśli jesteś napalony jak szczerbaty na makaron to weź zx-a a potem wybierz się do gościa, który ci trochę przyblokuje
tak ze 30 kucy, po sezonie albo 2 odblokujeszi będziesz się dalej cieszyć
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
- Nabuhodonozor
- Świeżak
madcap napisał(a):nabu jeśli jesteś napalony jak szczerbaty na makaron to weź zx-a a potem wybierz się do gościa, który ci trochę przyblokuje
Slowa warte zlota.

- Pat123
- Świeżak
Witam
Koledzy mam pytanko,dopiero zaczynam przygode z motocyklem,planuje kupic sobie suzuki sv 650 z 2004roku,powiedzcie mi prosze cos na temat tego motocykla? jak sie prowdzi, czy taka poczatkujaca osoba jak ja da sobie z nim rady? jak nie to moze macie jakies propozycje co do jakiegos konkretnego modelu na ktorym warto zaczac jezdzic?
Bardzo dziekuje za szczere i pomocne odpowiedzi, pozdrawiam
Koledzy mam pytanko,dopiero zaczynam przygode z motocyklem,planuje kupic sobie suzuki sv 650 z 2004roku,powiedzcie mi prosze cos na temat tego motocykla? jak sie prowdzi, czy taka poczatkujaca osoba jak ja da sobie z nim rady? jak nie to moze macie jakies propozycje co do jakiegos konkretnego modelu na ktorym warto zaczac jezdzic?
Bardzo dziekuje za szczere i pomocne odpowiedzi, pozdrawiam
- daw10
- Świeżak
Od dzis podobnie jak Przemo_rene wlaczam system niszczenia wszystkich osob, z krotkim siusiakiem. Kazdy kto kupi sportowa maszyne na 1 motór zostanie namierzony przez IP.
Staram sie jak najwiecej osob w mojej okolicy zainteresowac motocyklami lecz jak kurwa ktos traktuje motóry jako zabawke sluzaca do dowartosciowania sie to cisnienie niebezpiecznie mi skacze.
@up
Rozmowa z qmplem. Takie osoby, ktore kupia moto do lansu lub zbyt mocne co do swoich umiejetnosci bede w 1 dzien bral na przejazdzke, utrzymam tempo i wejde w winkiel - koles, ktory nie umie jezdzic na 100% z niego wyleci. Dzieki temu zaoszczedze nerwow JA + nikomu taki debil krzywdy nie zrobi. Przy okazji zaspokoje swoje zboczenie - godzinami potrafie ogladac filmiki z pogrzebow motocyklistow - chetnie na takie bede sie wybieral.
A wiec kup moto, ktore OGARNIESZ! 500tki daja mase frajdy za psie pieniadze, za 6 tys wyrwiesz ladna sztuke. Zeby kupic jakas 600tke za ta kase trzeba cudu nad wisla. Kazda jest katowana do granic mozliwosci - w koncu nikt nie kupuje sporta zeby go oszczedzac.
Staram sie jak najwiecej osob w mojej okolicy zainteresowac motocyklami lecz jak kurwa ktos traktuje motóry jako zabawke sluzaca do dowartosciowania sie to cisnienie niebezpiecznie mi skacze.
13:39:42 XXX
ale w sumie ja e ż bym kupił ściga a wolno tym jeździł żeby sie pokazać na ładnym motorku
@up
Rozmowa z qmplem. Takie osoby, ktore kupia moto do lansu lub zbyt mocne co do swoich umiejetnosci bede w 1 dzien bral na przejazdzke, utrzymam tempo i wejde w winkiel - koles, ktory nie umie jezdzic na 100% z niego wyleci. Dzieki temu zaoszczedze nerwow JA + nikomu taki debil krzywdy nie zrobi. Przy okazji zaspokoje swoje zboczenie - godzinami potrafie ogladac filmiki z pogrzebow motocyklistow - chetnie na takie bede sie wybieral.
A wiec kup moto, ktore OGARNIESZ! 500tki daja mase frajdy za psie pieniadze, za 6 tys wyrwiesz ladna sztuke. Zeby kupic jakas 600tke za ta kase trzeba cudu nad wisla. Kazda jest katowana do granic mozliwosci - w koncu nikt nie kupuje sporta zeby go oszczedzac.
-
rossavu - Stały bywalec
Ze swojej strony mogę polecić GSX 600F. Moc umiarkowana, jednak masa duża. Mimo wszystko przy odrobinie chęci i rozsądku na 1 moto się nadaje. Zaznaczam jednak stanowczo, że nie dla kogoś kto dopiero skończył 18 lat i zeskoczył ze skuterka!!
-
nickerman - Świeżak
Dużo czytałem o RF i są one zawodne, również przemyślałem tez kupno zx6r jako pierwszego kucyka(jednak może być za "ostra") i mam dylemat nie ma już modeli które znam i mi się podobają. Prosiłbym Was o pomoc aby podać jakieś maszyny (sportowe).
Pozdrawiam
PS
dodam, że podobają mi się motory w stylu RF`ki tzw. na siedzisku z tyłu żeby były boczne uchwyty, i tył nie kwadraciok jak Kawasaki zzr(starszy model ok 92)
Pozdrawiam
PS
dodam, że podobają mi się motory w stylu RF`ki tzw. na siedzisku z tyłu żeby były boczne uchwyty, i tył nie kwadraciok jak Kawasaki zzr(starszy model ok 92)
- Nabuhodonozor
- Świeżak
ZNAJOMY wziął zx-6r na pierwsze poważne i zajebiaszcze moto
tyle że wczesniej zjeździł wiele km klasa 500 a mimo to kawa potrafii go zaskoczyć wiec Tobie bym raczej odradzał bierz 500 które wystarczy żeby wy**bać wiekszość puszek w mieście a i w trasie bedzie się podobało 

Ostatnio edytowano 30/9/2010, 13:03 przez enek, łącznie edytowano 1 raz
- enek
- Świeżak
enek napisał(a):Mój koleś wziął zx-6r na pierwsze poważne i zajebiaszcze mototyle że wczesniej zjeździł wiele km klasa 500 a mimo to kawa potrafii go zaskoczyć wiec Tobie bym raczej odradzał bierz 500 które wystarczy żeby wy**bać wiekszość puszek w mieście a i w trasie bedzie się podobało
Twoj chlopak, z ktorego roku ma kawe?
sry za offtop
-
rossavu - Stały bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości