Kolejny sezon, kolejny moto
• Strona 1 z 1
Kolejny sezon, kolejny moto
- Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie),
Yamaha XJ600, jeden sezon, 6-7tys km
- Wiek, waga, wzrost,
19lat, 85 kilo, 185cm
- Do jakich celów chcesz używać motocykla ?
czasem jazda po miescie, w celu zalatwienia kilku spraw, weekendowo do pracy. 20km w jedna strone, oraz raz za czas trasa, do 200-300km
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
w tym sezonie liczylem bardzo optymistycznie na 20, ale sprzet oraz fundusze na to nie pozwolily. Kolejny sezon licze na jakies 8tys.
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
6-7 tys, mam ubrania oprocz butow
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?
na poczatek plyny i filtry, potem nie chce dokladac zbyt duzo, w sumie jak kazdy, no nie?
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… -
sportowe, podobne do sportow
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
za fundusze ktorymi dysponuje, moge myslec o fazerce, cbr f3, zzr6
Coz, nie bede ukrywal, ze czasem chce poszalec. Nawet moja xj po dobrym wyregulowaniu potrafi dobrze pocisnac, ale troche sie juz do niej przyzwyczailem...
Przy okazji chce sprzedac XJ, okazalo sie, ze sprzeglo sie konczy, piersienie troche oleju puszczaja, rozrzad bedzie na koncowce eksploatacji. Chce kupic moto na pewno na jeden sezon, potem wybieram sie na studia, wiec zapewne go sprzedam.
Tak to tylko w erze?
pozdr,
Yamaha XJ600, jeden sezon, 6-7tys km
- Wiek, waga, wzrost,
19lat, 85 kilo, 185cm
- Do jakich celów chcesz używać motocykla ?
czasem jazda po miescie, w celu zalatwienia kilku spraw, weekendowo do pracy. 20km w jedna strone, oraz raz za czas trasa, do 200-300km
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
w tym sezonie liczylem bardzo optymistycznie na 20, ale sprzet oraz fundusze na to nie pozwolily. Kolejny sezon licze na jakies 8tys.
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
6-7 tys, mam ubrania oprocz butow
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?
na poczatek plyny i filtry, potem nie chce dokladac zbyt duzo, w sumie jak kazdy, no nie?
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… -
sportowe, podobne do sportow
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
za fundusze ktorymi dysponuje, moge myslec o fazerce, cbr f3, zzr6
Coz, nie bede ukrywal, ze czasem chce poszalec. Nawet moja xj po dobrym wyregulowaniu potrafi dobrze pocisnac, ale troche sie juz do niej przyzwyczailem...
Przy okazji chce sprzedac XJ, okazalo sie, ze sprzeglo sie konczy, piersienie troche oleju puszczaja, rozrzad bedzie na koncowce eksploatacji. Chce kupic moto na pewno na jeden sezon, potem wybieram sie na studia, wiec zapewne go sprzedam.
Tak to tylko w erze?
pozdr,
- kanikuly
- Świeżak
Ostatnio PLAY też ma niezłą ofertę, a tak na poważnie to OTOMOTO.PL i jeden z miliarda postów poniżej
- mietek_WRO
- Świeżak
w tej kwocie ja bym celował w CBR F3, na miasto fajny sprzęt a i w trasach wygodna pozycja jak na sporta.
-
Boguc - Świeżak
No miałem, to był naked '98 rok, stan perfekt. Wrażenia? Hmm... ogólnie fajne moto, przede wszystkim wygodne, kopyto o niebo lepsze niż XJ 600. Na miasto i na małe przejażdżki wersja N jest OK. Na trasę zdecydowanie lepsza będzie wersja S. Co do ceny to po sezonie myślę, że znalazłbyś jakąś sensowną sztukę za 7 koła. Ja swego na wiosnę pogoniłem za 7,5 tyś. a przed sezonem wyrwałem go za 6.800zł.
Wypadki chodzÄ… po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Ja z CB 500 przesiadłem sie na CBR 00 f3
do 7 tyś wyrwiesz bardzo dobry egzemplarz co do jazdy po miescie to o dziwo wygodna maszyna mimo ze sport w trasy tez bajka polecam z czystym sumieniem , jak bedziesz chcial wiecej danych konretnych to wal śmiało

sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
Chodzi mi o stawianie F3 na kolo, o stoppie, o rocznik jaki wyrwe za moja sume.
Z tego co czytalem, silniki sa bardzo wytrzymale, to prawda?
Ile KM ma F3? Na kazdym ogloszeniu pisze inaczej.
Ktos z forum ze slaska ma F3? Chcialbym przynajmniej na niej usiasc.
Z tego co czytalem, silniki sa bardzo wytrzymale, to prawda?
Ile KM ma F3? Na kazdym ogloszeniu pisze inaczej.
Ktos z forum ze slaska ma F3? Chcialbym przynajmniej na niej usiasc.
- kanikuly
- Świeżak
sluchaj do tego typu ewolucji sie jak najbardziej nadaje ale najpierw radziłbym objeździć motocykl ja też jestem mlodym gniewnym mam dopiero prawie 20 lat i na poczatku tez chcialem stawiac na gumie robic stopale i inne cyrki ale sezon powoli dobiega konca zrobilem ponad 8 tys i zdarzy sie wejsc na kolo czy ostro pojechac wszystko z czasem
Silnik jest wytrzymały oczywiście jak sie dba ! Przeczytaj to http://www.scigacz.pl/Honda,CBR600,F3,8 ... ,8647.html
Do 7 tysiecy 98 rok mozesz wyrwac

Do 7 tysiecy 98 rok mozesz wyrwac
sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
do 7 tys za cbr f3 z 98? te sprzęty generalnie się cenią i szczerze mówiąc nie łatwo byłoby znaleźć cbrke f3 do 7 tys z 98 roku i to jeszcze taką w która nie trzeba by było włożyć kasy... Może jestem wymagający nie umiem szukać okazji czy jestem frajer. oglądałem wiele cbrek i za 7 tys w stanie satysfakcjonującym mnie nie znalazłem
dałem trochę więcej i nie żałuję. Ja mam cbrke i jestem ze śląska... dolnego
PS. cebrzyca ma 75 KW czyli 105 kuni
przynajmniej ta po liftingu
http://www.cbr600.info/dane-techniczne/cbr-600-f3-97-98/ (otwórz link)

PS. cebrzyca ma 75 KW czyli 105 kuni

http://www.cbr600.info/dane-techniczne/cbr-600-f3-97-98/ (otwórz link)
- warmplace
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości