Zakup uszkodzonego motocykla
• Strona 1 z 1
Zakup uszkodzonego motocykla
Witam,
Szukam pierwszego motocykla dla Siebie , zainteresował mniej Yamaha Fazer z min. 2003 roku. Mam uszczuplony budżet w związku z tym zmuszony jestem szukać również motocyklu po dzwonie.
Mam pytanie czy w Waszej opinii w ogóle warto zainteresować się tego typu sprzętem, znalazłem takie oto ogłoszenie:
http://allegro.pl/item1207469718.html
Szukam pierwszego motocykla dla Siebie , zainteresował mniej Yamaha Fazer z min. 2003 roku. Mam uszczuplony budżet w związku z tym zmuszony jestem szukać również motocyklu po dzwonie.
Mam pytanie czy w Waszej opinii w ogóle warto zainteresować się tego typu sprzętem, znalazłem takie oto ogłoszenie:
http://allegro.pl/item1207469718.html
- Marpie
- Świeżak
jeśli masz smykałkę do mechaniki i elektryki, ponadto nie było uszkodzone serce, oraz kupisz nową ramę, to tak
to tylko tak wstępnie, nie wiadomo co jeszcze może być do wymiany, jako część nie do naprawienia
zawsze moto po dzwonie jest duuuuuuuuuuużą skarbonką
to tylko tak wstępnie, nie wiadomo co jeszcze może być do wymiany, jako część nie do naprawienia
zawsze moto po dzwonie jest duuuuuuuuuuużą skarbonką
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
jakby koszt remontu był niewielki, własciciel najpierw by go naprawił potem ewentualnie sprzedał. nie wierz w cuda. Jak masz mało kasy, kup coś starszego, tanszego, ale w dobrym stanie bo stracisz.
W sumie, muszę się przyznać, iż sam miałem zamiar się rozglądać za czymś do remontu- ale nie po dzwonie,mechanika, elektryka, elektonika tak, ale nie wypadek.
W sumie, muszę się przyznać, iż sam miałem zamiar się rozglądać za czymś do remontu- ale nie po dzwonie,mechanika, elektryka, elektonika tak, ale nie wypadek.
- SerbianLowRider
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości