pierwszy motocykl
• Strona 1 z 1
pierwszy motocykl
mam 177 cm wzrostu i waze 95 kg co jest dla mnie lepsze aprilia rs 50 czy yamaha tzr.mam zamiar wybrać coś z tych dwóch.mam do wydania 5000 zl.chce aby to było moto do nauki jazdy.nigdy wcześniej nie jezdziłem na moto a nie chce skuteru.apka mi sie podoba ale boje sie że bd mał.na tzr siedziałem bo mam u siebie w mieśc7ie salon yamahy i jest dobra.chce aby te moto wyróżniał sie z tłumu ale u mnie w mieście są już chyba 4 rs-ki 50
nie wiem byłem zdecydowany na tzr ale jedna rs nie daje mi spokoju.apka jest ładna ale tak jak wcześniej napisałem podoba mi sie bardzo ale wiem że ma cienkie oponki i jest krótsza od tzr,ale przy mojej tuszy jest to słuszny element wielkość .jAK z awaryjnoscą i z częściami w polce i który z tych moto jest dla mnie lepszy?
dzięki za wypowiedzi

nie wiem byłem zdecydowany na tzr ale jedna rs nie daje mi spokoju.apka jest ładna ale tak jak wcześniej napisałem podoba mi sie bardzo ale wiem że ma cienkie oponki i jest krótsza od tzr,ale przy mojej tuszy jest to słuszny element wielkość .jAK z awaryjnoscą i z częściami w polce i który z tych moto jest dla mnie lepszy?
dzięki za wypowiedzi

- grubyjuby
- Świeżak
to lepiej weź tzr-kę
a jeszcze lepiej to zacznij biegać
a jeszcze lepiej to zacznij biegać
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości