rs 50 czy tzr 50
• Strona 1 z 1
rs 50 czy tzr 50
witam niedługo kupuje sobie pierwszy motorower do 5000 zł myślałem nad tzr lub rs.mam 176 cm wzrostu i 95 kg wagi nigdy wcześniej nie jezdziłem na motorze.wiem że było już dużó tematów tego typu lecz ja chce sie dowiedzieć info pod moją cene wage i wzrost.czyli che wiedziedzieć co lepsze?jak z awaryjnością?jak z częściami w polsce?
pozdrawiam michał
pozdrawiam michał
- grubyjuby
- Świeżak
Witam, jeśli jesteś już przekonany, że chcesz mieć motorower- ścigacz to te dwie pozycje to naprawdę dobre motorki, na obu siedzi się wygodnie, tzr trochę wyższa... przy twoim wzroście to nie robi różnicy bo i tak dosięgasz całą stopą. Myślę, że za cenę do 5000zł lepiej będzie kupić Aprilie trochę starszą( jeszcze w tych ładnych budach) ale po konkretnej ofercie, ma ci się podobać, najlepiej ładniejszy wydech i ma być igła, lecz za 5000 możesz znaleźć tzr'ke 2006+ czyli te śliczne przypominające R6
ale za taką cene łatwo trafić na jakiś bubel... najlepiej jedź z kimś kto się dobrze zna na motorach i niech oceni...
Sam osobiście proponował bym inne rozwiązanie... kupić na początek skuter do 2000zł... przejechać na nim 2000-4000km i dopiero zacząć jazdę czymś takim jak YAMAHA tzr, Aprilia RS... to już poważne maszyny, przejedź się pare razy skuterem kolegi i porównaj sobie potem skuter a mały ścigacz... ten 2 o wiele ciężej ogarnąć, te maszyny jadą naprawdę sporo jak na tę wagę. Chyba, ze upierasz się na tych 2 wersjach i masz trochę oliwy w głowie to zacznij od jakiegoś małego ściga. Osobiście bardziej podoba mi się tzr' ka w nowszych wersjach, ale z komfortu jazdy RS' ka przypada bardziej do gustu bo jest ciut mniejsza a ja jestem średniego wzrostu... 170cm
Pozdrawiam, Kamylek

Sam osobiście proponował bym inne rozwiązanie... kupić na początek skuter do 2000zł... przejechać na nim 2000-4000km i dopiero zacząć jazdę czymś takim jak YAMAHA tzr, Aprilia RS... to już poważne maszyny, przejedź się pare razy skuterem kolegi i porównaj sobie potem skuter a mały ścigacz... ten 2 o wiele ciężej ogarnąć, te maszyny jadą naprawdę sporo jak na tę wagę. Chyba, ze upierasz się na tych 2 wersjach i masz trochę oliwy w głowie to zacznij od jakiegoś małego ściga. Osobiście bardziej podoba mi się tzr' ka w nowszych wersjach, ale z komfortu jazdy RS' ka przypada bardziej do gustu bo jest ciut mniejsza a ja jestem średniego wzrostu... 170cm
Pozdrawiam, Kamylek
- kamylek95
- Świeżak
kamylek95 bez przesady... on waży 95kg z nim ten pizdzik będzie jechał 80-90, bierz to co będzie w lepszym stanie i co berdziej ci sie bardziej podoba osiągi mają porównywalne i nie kupuj skuretra, kupisz rs czy tzr zrobisz pare kółek na parkingu nauczysz sie zmieniac biegi i jazda
-
andrzej551 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.