Suzuki GSX-r 750 ??? PROÅšBA? JAkI Model??
• Strona 1 z 1
Suzuki GSX-r 750 ??? PROÅšBA? JAkI Model??
Witajcie, upatrzyłem sobie w necie motocykl (Link Poniżej) Lecz Dziwi mnie jeden fakt.
Sprzedający twierdzi że ten gsx-r 750 jest z 96 roku. Jednak z czego mi wiadomo
Gsx-r'y od 96 roku produkowano już wersji SRAD - Ten oferowany ma również naklejki z tej wersji. Lecz dużo różni się wyglądem od wersji "SRAD"
Mianowicie wersja ta posiada specyficzne wloty powierza na czasze, oraz całkiem inny "zadupek"
Oferowany niestety tego nie posiada. Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego?
OTO LINK DO STRONY Z OFERTÄ„:
http://otomoto.pl/suzuki-gsx-r-130-ps-w ... 98859.html
A tak powinien wyglądać gsx-r 750 srad z 96 roku:
Chciałem również dopytać czy opłaca się za taką cenę kupić ten motocykl, oraz na co zwrócić szczególną uwagę przy oględzinach??
Dodam iż mam 19 lat jest to mój czwarty motocykl zaczynałem w wieku 16 lat od suzuki gs500 w sumie do teraz posiadałem ich aż 3 sztuki:) teraz przydało by się coś mocniejszego.
Sprzedający twierdzi że ten gsx-r 750 jest z 96 roku. Jednak z czego mi wiadomo
Gsx-r'y od 96 roku produkowano już wersji SRAD - Ten oferowany ma również naklejki z tej wersji. Lecz dużo różni się wyglądem od wersji "SRAD"
Mianowicie wersja ta posiada specyficzne wloty powierza na czasze, oraz całkiem inny "zadupek"
Oferowany niestety tego nie posiada. Może mi ktoś wyjaśnić dlaczego?
OTO LINK DO STRONY Z OFERTÄ„:
http://otomoto.pl/suzuki-gsx-r-130-ps-w ... 98859.html
A tak powinien wyglądać gsx-r 750 srad z 96 roku:

Chciałem również dopytać czy opłaca się za taką cenę kupić ten motocykl, oraz na co zwrócić szczególną uwagę przy oględzinach??
Dodam iż mam 19 lat jest to mój czwarty motocykl zaczynałem w wieku 16 lat od suzuki gs500 w sumie do teraz posiadałem ich aż 3 sztuki:) teraz przydało by się coś mocniejszego.
- Luk@sss
- Świeżak
dzisiaj jadę oglądać ten motocykl Mam tylko 20km do przejechania więc moim zdaniem warto przynajmniej zobaczyć... Gadałem dzisiaj ze sprzedającym przez telefon i on twierdzi że w 96 roku robili 2 wersje czyli tą którą oferuje i w późniejszych miesiącach wersje SRAD.
A być może że jest to jakiś "składak"
Jak wrócę to oczywiście podzielę się z wami tym co widziałem, lub kupiłem (w co wątpię)
a więc widziałem i nie kupiłem tak myślałem:D
ZAPRASZAM TUTAJ:
viewtopic.php?p=551434#551434
A być może że jest to jakiś "składak"
Jak wrócę to oczywiście podzielę się z wami tym co widziałem, lub kupiłem (w co wątpię)

a więc widziałem i nie kupiłem tak myślałem:D
ZAPRASZAM TUTAJ:
viewtopic.php?p=551434#551434
- Luk@sss
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości