Zobacz wątek - Suzuki GSX-F 600 Katana: prośba o porady?
NAS Analytics TAG

Suzuki GSX-F 600 Katana: prośba o porady?

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Suzuki GSX-F 600 Katana: prośba o porady?

Postprzez Emilson » 14/6/2010, 16:21

Witam :D jako że jestem 'świeżakiem' na forum proszę o wyrozumiałość. O kupnie pierwszego moto jest od groma tematów, wiem... Ale nie znalazłem tego co by mnie zainteresowało. Jako pierwszy motor upolowałem sobie Suzuki GSX-F 600. Wiem, jest to spory motocykl, ale po przymiarce do choćby GS 500 miałem mieszane odczucia, moc jest, ale 187cm wzrostu i 90kg i trochę przyduży się wydawałem na tym moto, nawet osoby stojące z boku to stwierdziły. Dobra, wracając do GSX-F'a, mógłby się wypowiedzieć na jego temat jakiś użytkownik tego moto, lub jakiś znawca? Bo myśle właśnie o GSX-F'ie i Yamaha XJ 600 N i nie wiem w co się pakować.
Emilson
Świeżak

Postprzez skidmarks » 14/6/2010, 17:12

Bierz GSX-F, nie powinien przysporzyć problemów oraz ma korzystną cenę do konkurencji, da się go popakować w akcesoria przy podróży.
Yamaha YZF 1000
skidmarks
Stały bywalec

Re: Suzuki GSX-F 600 Katana: prośba o porady?

Postprzez Trener » 14/6/2010, 17:45

Emilson napisał(a):Dobra, wracając do GSX-F'a, mógłby się wypowiedzieć na jego temat jakiś użytkownik tego moto

Cóż wygodna w miare pozycja , te silniki chodzą bez zarzutów , satysfakcjonujące osiągi , dobra cena , mnóstwo części gdyby co ....
YZF R6 2007
Trener
Stały bywalec

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê