Åšcigacz na motorower do wzrostu 156cm.
• Strona 1 z 1
Åšcigacz na motorower do wzrostu 156cm.
OSTATNIO POMYSLALEM SOBIE ZE BEDE ZBIERAL NA JAKIS SKUTER CZY TAM SCIGACZ I UZBIERALEM JUZ SUMKE 5000zł. ale mam dylemat bo niechce kupic skutera jakiegos bo to szit. myslalem nad jakąs yamaszką tzr itp. i tu pojawia sie problem mam 156cm wzrostu i waze 48kg. co proponujecie na ten wzrost dodam ze jezdze na motornce sobie po polach a dodatkowo jezdzilem na simku i duzo innych z biegami wiec to nie prpoblem
- filipmen
- Świeżak
Hmm, a ja mam 156 cm wzrostu i wage 40kg
Czy bym dał radę utrzymać ją? W tym sensie że jak stane to dosięgnę pół stopiem do ziemi??
Czy bym dał radę utrzymać ją? W tym sensie że jak stane to dosięgnę pół stopiem do ziemi??
- bartek98kk
- Świeżak
rs i tzr to nie są 250KG motory wię powinno pójść ale będziesz się czuł pewniej i wygodniej Ci się będzie wsiadało jeśli poszperasz i znajdziesz motor na którym siedząc swobodnie płaską stopą dotykasz ziemi. możesz też oczywiście popracować nad wysokością motocykla już po zakupie ponieważ istnieje możliwość zmiany wysokości, trzeba zmienić grubość podpórki amortyzatora czy coś takiego...
Z BenzynÄ… We Krwi
-
D748SPS - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości