Yamaha FZ1 interesuje mnie zwinność tego motorka
• Strona 1 z 1
Yamaha FZ1 interesuje mnie zwinność tego motorka
chcÄ™ sobie kupic zwinny motorek, CBR600RR co prawda fajna jest ale to sportowiec, potrzebuje coÅ› zwinnego do jazdy w korkach.
czyli musi mieć dobry skręt, czy ten motocykl Yamaha FZ1 taki jest?
może bardziej konkretnie, żeby mieć punkt odniesienia, czy jest możliwe Yamaha FZ1 zrobienie zawrotu na drodze oraz wykonanie ósemki.?
pozdrawiam
Wszysztkich
czyli musi mieć dobry skręt, czy ten motocykl Yamaha FZ1 taki jest?
może bardziej konkretnie, żeby mieć punkt odniesienia, czy jest możliwe Yamaha FZ1 zrobienie zawrotu na drodze oraz wykonanie ósemki.?
pozdrawiam
Wszysztkich

- fotokrak
- Świeżak
- xede
- Świeżak
no na standardowej drodze osiedlowej gdzie są dwa pasy i chcesz zawrucić i właśnie ciasna ósemka, taka jak robi się na egzaminie.
no nie na wszystkich CBRką nie zrobisz ani zawrotu ani ósemki, no chyba że donta ale nie o to mi chcodzi
marauderem też sporo trenowałem zanim w końcu udało mi się robić zawrót na ciasnej drodze.
Z tego co już się dowiedziałem to podobno właśnie bardzo zwrotny motorek, niemniej jednak jak ktoś ma i używa to fajnie by było gdyby coś na ten temat powiedział, chce kupić wersje z ABSem,w testach na necie to tylko ahy i ochy ale co innego test ze sobie ktoś pośmigał przez 1 dzień a co innego gdy ktoś używa kilka miesięcy lub lat i np musiał coś naprawiać, albo może ktoś z serwisu o tym motorku napisze :>
W każdym bądź razie dzięki za odzew
pozdrawiam
no nie na wszystkich CBRką nie zrobisz ani zawrotu ani ósemki, no chyba że donta ale nie o to mi chcodzi

marauderem też sporo trenowałem zanim w końcu udało mi się robić zawrót na ciasnej drodze.
Z tego co już się dowiedziałem to podobno właśnie bardzo zwrotny motorek, niemniej jednak jak ktoś ma i używa to fajnie by było gdyby coś na ten temat powiedział, chce kupić wersje z ABSem,w testach na necie to tylko ahy i ochy ale co innego test ze sobie ktoś pośmigał przez 1 dzień a co innego gdy ktoś używa kilka miesięcy lub lat i np musiał coś naprawiać, albo może ktoś z serwisu o tym motorku napisze :>
W każdym bądź razie dzięki za odzew
pozdrawiam
- fotokrak
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości