Jak wybrać??
- piotrekzx10r
- Świeżak
RUTRA - tu nie chodzi o doświadczenie, ale jak ktoś ma moto za 70tyś PLN to Ci po prostu nie da, i tyle. Jego Twój skill i schodzenie do kolana nie będzie obchodzić ;p
Tacy już są ludzie
Tacy już są ludzie
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Zapraszam tu http://www.highbike-paznaun.com/
300 zł na dzień motorek do wyboru i wypad po alpach
Może za chwiel bedzie S1000RR albo dzwoń zapytaj się kiedy
Ale na Alpy to raczej takie coÅ› http://www.highbike-paznaun.com/motorr% ... m/990-smt/
300 zł na dzień motorek do wyboru i wypad po alpach

Może za chwiel bedzie S1000RR albo dzwoń zapytaj się kiedy
Ale na Alpy to raczej takie coÅ› http://www.highbike-paznaun.com/motorr% ... m/990-smt/
Yamaha YZF 1000
-
skidmarks - Stały bywalec
Nie są okrutni tylko prawią prawdę i rozumiem to jak najbardziej ponieważ każdy ceni swoje i obawia się zawsze tego że może np tobie coś nie pójdzie i będzie jakaś kraksa a jak chcesz polatać lataj swoim
A jak chcesz zmienić a nie bić tylko pianę to idziesz na jazdę testowa (Bo ona od tego jest) ,, Nie wiem jak wy ale ja motoru nie pożyczam "

- piotrekzx10r
- Świeżak
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Osobiście nie jeździłem na żadnym z nich, ale jakbym miał na moto tyle kasy co wy to bym w Anglii poszukał R-Siódemy i koniec zabawy (choc pewnie żal by mi było nią wyjeżdżać na ulicę bo jeszcze by sie porysowała). A jak w zestawieniu z S1000rr wypadaja np. takie sprzęty jak RC8 i R1? A z tych dwóch jako że nie mam porównania jak jeżdżą to wybrałbym BMW, bo mi się podoba, podobno jest najlepszym lytrem na torze i przez tej zajebi... lampy wygląda jak szajbus i to mi sie podoba. 

Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
hahahaa a jak ma wypadac ? jedzie ich po calosci. R1 to juz wogole padaka , jej lata swietnosci juz minely , teraz wogole sie nie sprzedaje.
Teraz króluje S1000r i ZZR 1400
A RC8 to , aj nie mam slów.
Teraz króluje S1000r i ZZR 1400

A RC8 to , aj nie mam slów.
Kawasaki ZX-14R '12.
-
MANIAK. - Świeżak
Maniak a ja słyszałem ze teraz króluje s1000RR i Zx10R bo Hayabusa i ZZR 1400 to zupełnie inna klasa motocykli. R1 big bang to chyba najwieksza kupa ze wszystkich R1. O rc8 sie nie wypowiadam bo nie mialem stycznosci ale recenzji też nie ma superowych.
-
Kolejny który mysli że nia ma żadnych różnic w motocyklach.
MV i panigale sÄ… mocno przereklamowane
Zresztą ostatnie testy na całym swiecie to potwierdzają. Z tym że MV nie biło piany ze stworza najlepszego superbika na swiecie a Ducati już tak i co im z tego wyszło? 

-
No ja bym tego nie chciał posiadac
Włoski to jest dobry ale makaron i pizza nie motocykle
Wole motocykle japońskie i niemieckie. Spuszczasz sie Deviator nad włoszczyzną to czemu sobie nie kupisz? Przeciez nie każde ducati kosztuje 160tyś zł za 15-25tyś zł też kupisz dukata.

-
Ja już dawno po zakupie jestem...,może nie jest to 1199,ale każdy broni swego
Dlatego własnie napisałem ,że w przypadku normalnej eksploatacji to jeden chu**j, 0,5s w ta czy w tamtą...bo tych różnic to i tak nie wykorzystasz (powiedzmy nie wszędzie), dlatego jak nie latasz po torze,w walce o medale...to bierzesz to co Ci się podoba bardziej, wygodniej się siedzi bądz na co Cię stać........., a to już sprawy bardzo indywidualne...

Dlatego własnie napisałem ,że w przypadku normalnej eksploatacji to jeden chu**j, 0,5s w ta czy w tamtą...bo tych różnic to i tak nie wykorzystasz (powiedzmy nie wszędzie), dlatego jak nie latasz po torze,w walce o medale...to bierzesz to co Ci się podoba bardziej, wygodniej się siedzi bądz na co Cię stać........., a to już sprawy bardzo indywidualne...
It's not abt bike...but abt rider...
- Deviator
- Świeżak
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości