mocny turystyk za 15k
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
RUTRA.RD napisał(a):czy HARLEYA DAVIDSONA
Owszem. Z tym, że ja patrzę na niego trzeźwo i nie udaję, że nie ma wad

GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
maciejka69 napisał(a):RUTRA.RD napisał(a):czy HARLEYA DAVIDSONA
Owszem. Z tym, że ja patrzę na niego trzeźwo i nie udaję, że nie ma wad
A co ja mam powiedziec? NA pierwszym cylindrze mam bombe zegarowa .... I czekam az ktos litosciwie ja rozbroi
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
A musisz czekać na oficjalne info? Przecież moto masz na gwarancji, zadzwoń i zapytaj czy zrobią Ci to wcześniej
GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
Powiedza, ze nie zrobia, bo poki oficjalnie bmw nie powie, ze ma byc inaczej niz jest to znaczy, ze tak jak jest tak ma byc, pozatym, nie wiem, czy to tylko bedzie poluzowanie srubki, czy moze stwierdza, ze w zwiazku z tym, ze moglo powstac zniszczenie lub nadwyrezenie postanowia zrobic cos wiecej. Zobaczymy ... Moga zawsze skopiowac suzuki i powiedziec, ze problemu niema
Jedyne dobre w tym wszystkim, ze to sie dzieje dopiero pod odblokowaniu ktore mialem niedawno.
Info pochodzi z amerykanskiej strony

Jedyne dobre w tym wszystkim, ze to sie dzieje dopiero pod odblokowaniu ktore mialem niedawno.
My source has confirmed that the recall is pertaining to conrod bolt being over torqued on cylinder nb 1. Result is that a vibration is generated over 9000 rpm (which means it affects bikes after the rev limiter is removed) and eventually the con rod cap will break lose and destroy the crank casing.It is possible that could be what happened at Motorland on Sunday April 8th when what seems to be 1 of BMW demo S1000RR (it was also a BMW track day) motor exploded in the middle of the pit straight spilling oil on the braking trajectory, in turn leading to the crash of several riders before the track organisation could red flag the session.
Info pochodzi z amerykanskiej strony
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
rozwala mnie to forum
internetowi znawcy/doradzacze, którzy całą swoją wiedzę czerpią z wikipedii i katalogów.. "bo ten motocykl jest 2kg cięższy od tego..." Ktoś kto jeździ na motocyklu, to się takimi głupotami nie przejmuje. Ci co zamiast kupić 2kółka siedzą w katalogach i porównują całymi dniami, to widzę mają strasznie życiowe problemy. Jak ktoś nie jeździł, a nawet wręcz nie widział niektórych moto na żywo, to nie powinien się w ogóle na ten temat wypowiadać, a co dopiero się kompromitować swoją "wiedza" zaczerpniętą z internetu.

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 6 gości