Polska motoryzacja! Czy może cb500, gs500 er5?
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
mlodziak, Ty o coś pytasz?! TO TY WSZYSTKIEGO NIE WIESZ?! Jestem w ciężkim szoku, myślałem, że ze swoją wiedzą i doświadczeniem, to będziesz w stanie wybrać odpowiedni motocykl węchem albo osłuchasz stetoskopem. Jesteś fanem chińczyków, wielkim znawcą każdego tematu, to myślę, że nie będzie problemem wybrać odpowiedni sprzęt.
-
Hyde - Bywalec
młodziak, tylko nowe sztuki, proponuje iść na jazdy testowe do salonu i wybrać.
Pomijam już fakt, że spodziewałem się doświadczenia co najmniej na R1
Pomijam już fakt, że spodziewałem się doświadczenia co najmniej na R1
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
No nie, mlody w kazdym temacie, ma cos do powiedzenia, wie wszystko, biegi potrafi zmieniac, usterki usuwa, pomaga innym motocykle wybierac a i dowcipem sie dzieli z innymi a tu nagle pyta o takie proste rzeczy, no nie wierze ... pewnie 4 letni brat zrobil psikusa i przysiadl sie do klawiatury.
Mlody, watpie,zeby ktos ci pomogl , bo przez te kilka tygodni ciezko pracowales na to aby miec cie gleboko w dupie i mysle, ze wlasnie zbierasz owoce swojej ciezkiej pracy czyli, teraz kazdy sie z ciebie smieje ale nikt tobie nie pomoze. Nastepnym razem, jak sie zapiszesz na forum to pomysl dwa razy zanim cos napiszesz.
Mlody, watpie,zeby ktos ci pomogl , bo przez te kilka tygodni ciezko pracowales na to aby miec cie gleboko w dupie i mysle, ze wlasnie zbierasz owoce swojej ciezkiej pracy czyli, teraz kazdy sie z ciebie smieje ale nikt tobie nie pomoze. Nastepnym razem, jak sie zapiszesz na forum to pomysl dwa razy zanim cos napiszesz.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Chciałem być pierwszy, ale zobaczyłem "Ten post został już wcześniej zaraportowany."
Od kiedy pojawiłeś się na forum mlodziak_waw siejesz zamęt, reprezentujesz bardzo niski poziom kultury jak i wypowiedzi, tak więc nie dziw się, że stałeś się persona non grata. Dostajesz teraz to na co zasłużyłeś. Pojawiłeś się na forum, narobiłeś rabanu i masz do wszystkich pretensje. Pamiętaj, że wystający gwóźdź obrywa młotkiem, a najjaśniejszy płomień gaśnie najszybciej.
Pozdrawiam CiÄ™ serdecznie

Od kiedy pojawiłeś się na forum mlodziak_waw siejesz zamęt, reprezentujesz bardzo niski poziom kultury jak i wypowiedzi, tak więc nie dziw się, że stałeś się persona non grata. Dostajesz teraz to na co zasłużyłeś. Pojawiłeś się na forum, narobiłeś rabanu i masz do wszystkich pretensje. Pamiętaj, że wystający gwóźdź obrywa młotkiem, a najjaśniejszy płomień gaśnie najszybciej.
Pozdrawiam CiÄ™ serdecznie

-
Hyde - Bywalec
"który najmniej ma do powiedzenia a najgłośniej szczeka" jak byś opisywał kogoś, kto tutaj w tym temacie ostatnio pisał posty...
żegnamy wszyscy, z uśmiechem na mordkach. adios, idź moderować swoje wielkie fora z pro elo poziomem. wyjdziesz, to ten poziom tutaj też wróci.

żegnamy wszyscy, z uśmiechem na mordkach. adios, idź moderować swoje wielkie fora z pro elo poziomem. wyjdziesz, to ten poziom tutaj też wróci.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
pewnie moderował fora o wspinaczce, mikropęknięciach na kaskach, oraz forum R1
A taki doświadczony był
Rosiboj - teraz to dopiero się każdy z niego śmieje
Obraz nędzy i rozpaczy warszaffiaku, a inteligencją nie grzeszysz, skoro nie rozumiesz o co chodzi.
To auta same nowe kupujesz, a do tego starego grata za motocykl bierzesz?
Chyba zostaniesz pajacem roku na forum

A taki doświadczony był

Rosiboj - teraz to dopiero się każdy z niego śmieje

Obraz nędzy i rozpaczy warszaffiaku, a inteligencją nie grzeszysz, skoro nie rozumiesz o co chodzi.
To auta same nowe kupujesz, a do tego starego grata za motocykl bierzesz?

Chyba zostaniesz pajacem roku na forum

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości