Prosze o pomoc ! Motocykl zycia.
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Szczerze co może się podobać w motocyklu sportowym??
W większości przypadków to chęć lanserki a nie utożsamianie sie z sportami motorowymi albo próbą jazdy właśnie w ten sposób do jakich zostały zaprojektowane.
Ja jeżdząc wczesniej na ścigaczach super sportach czy superbike złapałem się na tym że nie idę na 100% zawsze. Częsciej jadę pilnując innych użytkowników drogi aby mnie nie wysłali do garażu św. Piotra. Myśląc w sumie: wiecej miejsca , wieksza stabliność, dodatkowe kilogramy nie będą mi przeszkadzać w frajdzie z jazdy a tak naprawdę pomogą. Zamiast siadania na Bladego SC57 wybór padł na Blackbirda i nie jestem najszybszy w ciasnym winklu może i wygląd też przypomina "parówę" ale zza kiery tego nie widzę
W większości przypadków to chęć lanserki a nie utożsamianie sie z sportami motorowymi albo próbą jazdy właśnie w ten sposób do jakich zostały zaprojektowane.
Ja jeżdząc wczesniej na ścigaczach super sportach czy superbike złapałem się na tym że nie idę na 100% zawsze. Częsciej jadę pilnując innych użytkowników drogi aby mnie nie wysłali do garażu św. Piotra. Myśląc w sumie: wiecej miejsca , wieksza stabliność, dodatkowe kilogramy nie będą mi przeszkadzać w frajdzie z jazdy a tak naprawdę pomogą. Zamiast siadania na Bladego SC57 wybór padł na Blackbirda i nie jestem najszybszy w ciasnym winklu może i wygląd też przypomina "parówę" ale zza kiery tego nie widzę

Yamaha YZF 1000
-
skidmarks - Stały bywalec
Coś w tym jest, z tym, że ja np nigdy nie kupiłbym obecnie motocykla innego, niż sport. Z tym nie da się walczyć i leczyć racjonalizmem.

<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
Ja też wcześniej tak mówiłem i nie namawiam innych.
Zrobiłem krok i to jest to. Następny to KTM 990 Advanture. Osiągi jak 600tka z lat 90tych
(3,6 0-100 i 210km/h solo) a w terenie idzie aż miło. Motocykl na cały rok.
Przerabiałem dwa motocykle na raz Cross i Śport i nie jest to bynajmniej dla mnie.
Próbka tego co potrafi http://www.youtube.com/watch?v=wmPXols_qFk
Zrobiłem krok i to jest to. Następny to KTM 990 Advanture. Osiągi jak 600tka z lat 90tych

Przerabiałem dwa motocykle na raz Cross i Śport i nie jest to bynajmniej dla mnie.
Próbka tego co potrafi http://www.youtube.com/watch?v=wmPXols_qFk
Yamaha YZF 1000
-
skidmarks - Stały bywalec
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości