scigacz do 8-8,5 tys, gsxr 2001> czy cos innego??
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
eneasz prosze jak masz dawac debilne komentarze nie wnoszac nic do tematu to lepiej nie pisz wcale. Pozwole sobie zacytowac Ciebie "lepiej nie pisac nic niz pisac glupoty"
Invinciblee mam zdjecie tylniej opony moze bym wstawil i moze moglbys ocenic bieznik??
Invinciblee mam zdjecie tylniej opony moze bym wstawil i moze moglbys ocenic bieznik??
- byku
- Świeżak
dowartosciowujesz sie?
nie chce Twojej pomocy, pytanie choc moze glupie NIE JEST SKIEROWANE DO CIEBIE wiec z laski swojej nie zasmiecaj mi tematu.
Jak jest dla Ciebie takie glupie to po co piszesz?? Moze dla kogos innego nie bedzie takie glupie i odpowie.
Tylko glupi nie zadaje pytan. No ale natura zrobila nam figla i Ty jestes wszechwiedzacy i wszystko wiedziales odrazu
nie chce Twojej pomocy, pytanie choc moze glupie NIE JEST SKIEROWANE DO CIEBIE wiec z laski swojej nie zasmiecaj mi tematu.
Jak jest dla Ciebie takie glupie to po co piszesz?? Moze dla kogos innego nie bedzie takie glupie i odpowie.
Tylko glupi nie zadaje pytan. No ale natura zrobila nam figla i Ty jestes wszechwiedzacy i wszystko wiedziales odrazu
- byku
- Świeżak
eneasz swoje mądrości czerpie z "googlania". Wykład o slickach cyk i jest z wikipedii to żenujące ale on chce uchodzić za najmądrzejszego udowadniając to niejednokrotnie
Niezdziwi mnie ze Chaz Davies jeździ tylko dlatego że eneaszowi się nie chce
inaczej chłopina byłby bez kontraktu

Niezdziwi mnie ze Chaz Davies jeździ tylko dlatego że eneaszowi się nie chce

Ostatnio edytowano 14/2/2012, 18:30 przez skidmarks, łącznie edytowano 1 raz
Yamaha YZF 1000
-
skidmarks - Stały bywalec
byku napisał(a):Invinciblee mam zdjecie tylniej opony moze bym wstawil i moze moglbys ocenic bieznik??
Po prostu zmierz czymkolwiek głębokość bieżnika

W sumie to jak z tyłu druty nie wyłażą to jest ok

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
nie wiem on nie ma przyjaciol i sie wyzywa na innych?? Dobra sporo nie wiem ale po to sie pytam zeby sie dowiedziec, jak zadaje glupie pytanie mozna zwrocic KULTURALNIE uwage i odeslac do jakiegos tematu.
Bylem dzis w sklepie motocyklowym, posiadaja serwis powiedzieli mi ze za 350 wymienia olej i sprawdza caly motocykl jakies luzy na lancuchu i inne takie sprawy, przeczyszcza tlumnik (o ile dobrze uslyszalem mowili ze cos przeczyszcza w razie potrzeby).
Jesli ktos by mogl zerknac to wklejam zdjecie opony(nie wiem czy ktos cos bedzie mogl powiedziec z takiego zdjecia):
http://i41.tinypic.com/1znrdzo.jpg
Bylem dzis w sklepie motocyklowym, posiadaja serwis powiedzieli mi ze za 350 wymienia olej i sprawdza caly motocykl jakies luzy na lancuchu i inne takie sprawy, przeczyszcza tlumnik (o ile dobrze uslyszalem mowili ze cos przeczyszcza w razie potrzeby).
Jesli ktos by mogl zerknac to wklejam zdjecie opony(nie wiem czy ktos cos bedzie mogl powiedziec z takiego zdjecia):
http://i41.tinypic.com/1znrdzo.jpg
- byku
- Świeżak
"grzecznie uszanujcie gospodarzy" Czlowieku najpierw Ty wyszydzasz moje pytania i sie chamsko zachowujesz a teraz mowisz o grzecznosci?? Kończ waść, wstydu oszczędź. Ja szanuje ludzi, jakbys zauwazyl to wczesniejsza rozmowa byla prowadzona na poziomie. Ale niestety wpadl taki cwaniak jak Ty i zrobilo sie nie milo.
Tylko pomylilem sie w nazewnictwie to juz sie przyczepiles.
Pytanie zostalo zadane przy okazji jak prowadzilem dyskusje z innymi userami. Jakos oni mogli odpowiadac na moje GLUPIE pytania. Jesli uwazasz ze sa tak glupie ze szkoda zachodu to po co sie wypowiadasz?? Nie rozumie Cie.
"Jeśli nie podoba wam się to są inne fora gdzie napewno ktoś wam chętnie opowie o głębokości rowa w slicku" Jak Tobie sie nie podoba to sie poprostu nie wypowiadaj, prosil Cie ktos o czepianie sie o kazda pier*** w tym temacie? nie wniosles NIC do tego tematu i ciagle sie czepiasz.
Prosze o nie pisanie w tym temacie poniewaz Twoje komentarze maja zero merytoryki, nie odpowiadasz na pytania, jedynie spamujesz. Takze zakonczmy ta dyskusje i jak Cie tak boli jakie pytania zadaje to nie zagladaj tu
Tylko pomylilem sie w nazewnictwie to juz sie przyczepiles.
Pytanie zostalo zadane przy okazji jak prowadzilem dyskusje z innymi userami. Jakos oni mogli odpowiadac na moje GLUPIE pytania. Jesli uwazasz ze sa tak glupie ze szkoda zachodu to po co sie wypowiadasz?? Nie rozumie Cie.
"Jeśli nie podoba wam się to są inne fora gdzie napewno ktoś wam chętnie opowie o głębokości rowa w slicku" Jak Tobie sie nie podoba to sie poprostu nie wypowiadaj, prosil Cie ktos o czepianie sie o kazda pier*** w tym temacie? nie wniosles NIC do tego tematu i ciagle sie czepiasz.
Prosze o nie pisanie w tym temacie poniewaz Twoje komentarze maja zero merytoryki, nie odpowiadasz na pytania, jedynie spamujesz. Takze zakonczmy ta dyskusje i jak Cie tak boli jakie pytania zadaje to nie zagladaj tu
- byku
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości