CZ 350
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Dokladnie , jak chcesz sie cieszyc ze masz ladnie odrestaurowany zabytek i przy słonecznej pogodzie sobie troche pojeżdzić w stylu lekko retro to jak najbardziej moze CZ byc ale na Boga nie za 2 tys...
Za stary??? hehehe. Jak mialem okolo9 lat to zaczynalem motorynkami , jawkami dziadka i innymi tego typu, 13 lat to kupili mi za prace moja w domu skutera, potem od kumpla kupilem za grosze WFM którą naprawilem i zamienilem na SHL , troche pózniej ojca wsk jezdzilem , przez okolo 3 lata , jak mialem 17 lat to poszedlem na prawko i w wieku 18 kupilem etke 150 a po roku CZ 350. Jeżdzilem nią 3-4 lata i sprzedałem , teraz mam 35lat i od roku Vulcana 500, kupie cos wiekszego ale jeszcze rok czy dwa tą pięćsetką pojeżdżę. Wiec na nauke cos innego bym polecił , choc ja i na CZ sie nauczylem ale teraz zaczynam znów na 500 po przerwie kilkunastu lat. Za stary chłopaku nie jesteś
ale poszukaj tańszej CZ bo 2 tys szkoda
Za stary??? hehehe. Jak mialem okolo9 lat to zaczynalem motorynkami , jawkami dziadka i innymi tego typu, 13 lat to kupili mi za prace moja w domu skutera, potem od kumpla kupilem za grosze WFM którą naprawilem i zamienilem na SHL , troche pózniej ojca wsk jezdzilem , przez okolo 3 lata , jak mialem 17 lat to poszedlem na prawko i w wieku 18 kupilem etke 150 a po roku CZ 350. Jeżdzilem nią 3-4 lata i sprzedałem , teraz mam 35lat i od roku Vulcana 500, kupie cos wiekszego ale jeszcze rok czy dwa tą pięćsetką pojeżdżę. Wiec na nauke cos innego bym polecił , choc ja i na CZ sie nauczylem ale teraz zaczynam znów na 500 po przerwie kilkunastu lat. Za stary chłopaku nie jesteś

wsk,CZ350,KawaVulcan
-
makus001 - Świeżak
Ale ja nie wiem skąd te 2000 zł? Prawdę mówiąc to motor ojca i wypalił że mi go sprzeda jak chce ... Ale ostatnio stwierdził że jak go zrobię i dbał będę to mi go da za freee. Z drugiej jednak strony... hmmm nie zamierzam "CZ"-tą podbijać świata.
-
eti512 - Świeżak
No to problem z głowy skoro dostaniesz motóra od ojca. U mnie n uczelni jeden koleś jeździ CZ 175 w milicyjnym kasku i zajebistych okularkach 

Mów co myślisz , rób co mówisz .
Suzuki Bandit gsf 400
Suzuki Bandit gsf 400
- MaŁy_Bandzior
- Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.