Zobacz wÄ…tek - Yamaha r6/ Honda cbr 600rr
NAS Analytics TAG

Yamaha r6/ Honda cbr 600rr

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Postprzez alex90023 » 3/1/2014, 21:24

SkoQ zachowaj te chamskie teksty dla siebie - mi osobiście wystarczy pierwszy i drugi bieg, to ze ma 130 koni nie znaczy, że muszę to wykorzystać.
P. S napewno ciężko będzie wam w to uwierzyć, ale nie należę do tych co lubią prędkość i jezdzic na kole - w ogóle mnie to nie kręci.
Szkoda, że oceniasz ludzi bo wyborze pierwszego moto, w dodatku obrażasz.
Dlaczego mam kupowac cos slabszego skoro mi się to nie podoba z wygladu, i w ogóle pod qzgledem technicznym ?
SkoQ - jesteś pewnie doświadczonym motocyklistą, powinienes wiedzieć że ty wybierasz predkosc z jaką chcesz jechać, a nie motocykl ?
Przy wyborze kierowałem się tym, że skoro yamaha jest zaprojektowana by ją cisnąć to przy mojej spokojnej jeździe nie bedzie sie psu i wytrzyma lata.
Tak będę ten motocykl "mulił"
Ostatnio edytowano 3/1/2014, 21:35 przez alex90023, łącznie edytowano 2 razy
alex90023
Świeżak

Postprzez sewii » 3/1/2014, 21:31

Deja vu...

1. Jazda na pierwszym i drugim biegu? Buahaha... Teraz widać, że NIE masz ZIELONEGO pojęcia o motocyklach. Dalsza dyskusja jest jałowa, ale co mi tam.
2. Ja również nie należę do osób, które jeżdżą szybko, na kole nie ganiam, a jednak kusi człowieka czasami, żeby odkręcić (ot, chciałem sprawdzić, jak to jest mieć z przodu "2" - w sumie fajnie, ale zdecydowanie za szybko)
3. Kupujesz coś słabszego, żeby nauczyć się jeźdźić. (patrz pkt 1 i Twój wywód o jeździe na 1 i 2 biegu:D)
4. Kwestia jest dyskusyjna - reakcja na gaz w motocyklu to kompletnie inna sprawa niż w samochodzie.

PS Też chciałem r6 na pierwsze moto. "Ogarnąłem się", polatałem trochę słabszymi i dopiero kupiłem 600cm.
NS1 -> RS125 -> Monster 800 -> Hornet 600-> CBR600RR pc37
sewii
Świeżak

Postprzez SkoQ » 3/1/2014, 21:32

Trzeba było mówić że masz kompleks i kupujesz motocykl jak baba, bo z wyglądu ładny. Człowieku, kupiłeś potwora na którego sporo bardziej doświadczonych osób nie czuje się jeszcze na siłach, żeby dosiadać i próbujesz Nam wmówić, że będziesz nim jeździć po bułki do sklepu ? Motocykle to nie salon kosmetyczny, to że coś Ci się podoba, wcale nie znaczy, że się dla Ciebie nadaje.

Odpowiedzialność na motocyklu zaczyna się od dobrania maszyny do swoich umiejętności, Ty właśnie wykazałeś, że mentalnie jesteś nieodpowiedzialnym gówniarzem.

Proszę kogokolwiek o zamknięcie tematu bo mnie krew zalewa jak czytam takie brednie.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
SkoQ
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez sewii » 3/1/2014, 21:36

Ciągle wyobrażam sobie tą kuriozalną scenkę 120 km/h i myśl - "cholera wbić już dwójkę, albo trójkę nawet..." :D
NS1 -> RS125 -> Monster 800 -> Hornet 600-> CBR600RR pc37
sewii
Świeżak

Postprzez alex90023 » 3/1/2014, 21:38

A moze nie taki diabeł straszny?
Z tym 1, 2 biegiem to taka przenosnia - chodzilo o rozwijanie predkosci.
ProszÄ™ o usuniecie tematu
alex90023
Świeżak

Postprzez SkoQ » 3/1/2014, 21:44

Niestety prawda w oczy kole, akurat ten diabeł jest bardzo straszny, jesteś skrajnie nieodpowiedzialny. Żeby jeździć konno człowiek najpierw uczy się na kucyku, potem wsiada na dorosłą wytresowaną klacz bądź ogiera... Ty się bawisz w ujeżdżanie byka. Tylko czekać, aż (nawet na tym pierwszym biegu) potraktuje Cię z kopyta, i majtki będą do zmiany. Już się więcej nie udzielam, jesteś mentalnym dzieciakiem bez wyobraźni.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
SkoQ
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez malomi » 3/1/2014, 22:49

Kolego widać, że nigdy nie jeździłeś, bo byś takich bredni nie opowiadał, ale powiem ci, że obśmiałem się strasznie szczególnie czytając n-ty raz nie będę odkręcał hahah pragnę podkreślić, że w przeciwieństwie do ciebie Skoq wie, co pisze a ty >? A ty wiesz, o czym mówisz, bo wyczytałem, że to pierwsza maszyna ;] dobry wybór ;] idealna na pierwsze moto. I jestem pewien, że może nie pierwsze może nie drugiego dnia, ale 4 odkręcisz i to niema bata...
CBR f4i sport
malomi
Bywalec

Postprzez Boshi » 3/1/2014, 23:23

Dobra koniec przepychanek. alex90023 Zrobił jak uważał za słuszne, nie jesteśmy tu od wbijania komuś do głowy swojej racji. Jak będzie miał pierwszą glebę to sam się przekona o pewnych faktach. Oby tylko nie pociągnął za sobą innych osób.
Zamykam.
Zastrzeżenia na PW.
Boshi
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia strona

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê