Motocykl dla ojca i syna - 5000zł
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Zdecydowanie to co trafi się w lepszym stanie bo aż tak dużych różnic miedzy B6 a Zr7 nie wyczujesz.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
W suzuki nie siedzę ale ZR7 za 6-8tyś zł na pewno coś wyrwiesz sensownego. 

-
Dzięki serdeczne.
Wiesz kravec pewnie na początku będzie ciężko, ale się przyzwyczaję. Waga to tylko w cofaniu i przepychaniu pewnie będzie odczuwalna, no i może składanie w węższe zakręty. Przejrzałem trochę tematów i innych portali - większość userów nie poleca na początek tej maszyny - aż tak wymagający motocykl dla laika? Równie dobrze na XJ, CB czy Simsonie można zrobić sobie kuku.

-
Marsjanin - Bywalec
Honda Transalp 600, nie do zajebania i wygodny, nie poraża hamulcami ale możesz zjechać też z asfaltu, co osobiście bardzo cenię
Polecam, brat miał i sam się do niego przymierzam 

-
Krzyżan - Świeżak
Transalp ok, ale tak samo jak bandita, do 5 tys niczego konkretnego nie znajdziesz 

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Trampka spokojnie można znaleźć za 5 w dobrym stanie, ważne, żeby się trochę na nich poznać i wybrać dobry sprzęt, będzie służył całe lata, a ma ciekawą charakterystykę silnika, bo nie jest dziki, a jak potrzeba to nie oszołomi mocą, ale z pewnością wystarczy
Ja tu widzę idealnie wpasowane moto pod wymagania. Jak tylko wspomniałem, ma słaby hebel.

-
Krzyżan - Świeżak
Z tym że trampek to turystyczne enduro. A kolega chciał nakeda z R4.. Marsjanin spokojnie ogarniesz to ZR7 a przy okazji będziesz miał frajde z jazdy i dzwięku motocykla.
-
Krzyżan dziękuję Ci bardzo za propozycję
Może komuś ta informacja się przyda - ja szukam tak jak Black-Ghost pisał nakeda R4. Tak jak już wcześniej pisaliśmy będę szukał czegoś w lekko wyższym budżecie (6-8k), a wybiorę coś, co po prostu będzie w lepszy stanie, pomiędzy B6 a ZR7. Jeszcze raz dziękuję wszystkim serdecznie za pomoc
Ahh.. No i chciałbym wszystkim życzyć samych wspaniałych chwil w nowym roku, silnej woli i niższych cen paliwa!

Ahh.. No i chciałbym wszystkim życzyć samych wspaniałych chwil w nowym roku, silnej woli i niższych cen paliwa!
-
Marsjanin - Bywalec
ZR7 da rade na początek. Trzeba tylko uważać przy zawracaniu np.- kiedyś naciągnałem/naderwałem sobie mięsień jak mi poleciała krowa i chciałem za wszelką cenę na jednej nodze utrzymać i wrócić do pionu. Ostatecznie musiałem lekko go oprzeć na gmolu, przełożyć drugą nogę i podnieść. Na 100% nie jest to motocykl do latania z autostradowymi prędkościami- powyżej jakiś 160 zaczyna się męczyć tak naprawdę, a do 200 już tak sobie dochodzi i dochodzi. Nie wiem jaki max. Fajne jest to że silnik jest elastyczny, ale nie przepada za wysokimi obrotami (szczególnie w brzmieniu).
-
kravec - Administrator
Na V-maxie nie zależy mi szczególnie - nie zamierzam szybko latać. Przyspieszenie i elastyczność - to ma większe znaczenie. Jak się uda, to jeszcze w tym tygodniu zajadę obejrzeć Bandita, a jak się znajdzie jakaś Kawa bliżej, to tak samo. Brzmienie mi tam się podoba, to w końcu nie ma być szlifierka
Właśnie wydaje mi się, że masa będzie stanowiła na początek pewien problem przy manewrowaniu, ale.. mam znajomego mikrusa, co chopperem sporych rozmiarów jeździł i nie było problemu.

Właśnie wydaje mi się, że masa będzie stanowiła na początek pewien problem przy manewrowaniu, ale.. mam znajomego mikrusa, co chopperem sporych rozmiarów jeździł i nie było problemu.
-
Marsjanin - Bywalec
Chodzi o wysokość środka ciężkości- ja też m1800 miałem okazję jechać- nie czuć tak bardzo masy, a przykładowo varadero 1000- znacznie lżejsze, a czuć kloca według mnie. Oczywiście chodzi mi o momentach kiedy stajemy- podpieramy się nogą. Jest to też kwestia techniki oczywiście.
Dasz radÄ™!
Dasz radÄ™!
-
kravec - Administrator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości