Pomocy ! Hayabusa i 23l. brak prawka
• Strona 2 z 2 • 1, 2
przestancie pisać bzdury
brak prawka jeśli nie jest się sprawcą nie powoduje, ze zostanie się sprawcą
w takiej sytuacji jet mandat za brak własciwej kwalifikacji prawa jazdy lub w ogóle za jego brak
inna rzeczą jest to co było podkreslane - wykręcanie się od zapłacenia przez TU
sam temat i autor - oceniam jako istne szambo
piszesz, ze jestes rozsądny, opisujesz doświadczenie a żal ci kasy na prawko kat. A?
sorry, ale nie szukaj kumpli i usprawiedliwienia dla głupoty
brak prawka jeśli nie jest się sprawcą nie powoduje, ze zostanie się sprawcą
w takiej sytuacji jet mandat za brak własciwej kwalifikacji prawa jazdy lub w ogóle za jego brak
inna rzeczą jest to co było podkreslane - wykręcanie się od zapłacenia przez TU
sam temat i autor - oceniam jako istne szambo
piszesz, ze jestes rozsądny, opisujesz doświadczenie a żal ci kasy na prawko kat. A?
sorry, ale nie szukaj kumpli i usprawiedliwienia dla głupoty
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Boshi napisał(a):Kaai napisał(a):dokładnie. tyle, że 500zł 10h jazd, 800zł 20h. a że u typa robiłem już kat. B wiec miałem jakieś tam zniżki.
co do tematu. jak spowodujesz wypadek bez prawka, i komuś coś zrobisz, to możesz i do końca życia mu płacić jakąś rentę czy jak to się nazywa.
Ah w takim razie dzieki za wytłumaczenie. Czyli ty tak jak byś wykupował godziny 50zł/h 10h=500 zł.U mnie niestety trzeba cały kurs mucić. Tyle, że jak robię A+B jednocześnie to płacę za kurs A 700zł + egzamin. czyli 862 zł, a nie 1162 gdybym robił osobno.
u mnie ta teoria to jest pic na wodę, nie musisz chodzić wcale, możesz chodzić i 5 lat, choćbyś i prawka nie robił. po prostu idziesz, siedzisz a typ objaśnia cały czas ;d
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Generalnie to:
1. Im bardziej na legalu...tym lepiej! Koncentrujesz sie na jezdzie ,a nie na tym czy policja sie za rogiem czaji, no i oczywiscie nie przyczyniasz sie do poszerzania negatywnego wizerunku motocyklisty.
2. Wiek ,a typ motocykla, nie maja znaczenia o ile ida w parze z umiejetnościami i poziomem umyslowym ownera. (swoja droga dziwi fakt ze jak miałes gsxr-a to nie miales takich dylematów
3. Skoro twoj rozwój motocyklowy to kx-gsxr 750-hayabusa.....to jednak widac w tym schemacie wzór z cyklu "wiekszy znaczy lepszy" co jest typowe dla osobników z poważnymi zaburzeniami na temat swoich umiejetnosci.
4. post typu "23l,hayabusa i brak prawka...co wy na to?" to tez raczej kwalifikuje sie do poradni zdrowia psychicznego...bo odbiór czegos takiego jest raczej jak: "jestem niezłym kozakiem, mam hayabuse w wieku 23l i latam bez prawka" generalnie słabo...
5. Czy kiedykolwiek zadałes sobie pytanie, czy taki motocykl rzeczywiście jest Ci potrzebny?
to tyle z mojej strony....
P.S. Pozdrawiam wszystkich, powitalnia nie rzuciła mi sie w oczy...
1. Im bardziej na legalu...tym lepiej! Koncentrujesz sie na jezdzie ,a nie na tym czy policja sie za rogiem czaji, no i oczywiscie nie przyczyniasz sie do poszerzania negatywnego wizerunku motocyklisty.
2. Wiek ,a typ motocykla, nie maja znaczenia o ile ida w parze z umiejetnościami i poziomem umyslowym ownera. (swoja droga dziwi fakt ze jak miałes gsxr-a to nie miales takich dylematów

3. Skoro twoj rozwój motocyklowy to kx-gsxr 750-hayabusa.....to jednak widac w tym schemacie wzór z cyklu "wiekszy znaczy lepszy" co jest typowe dla osobników z poważnymi zaburzeniami na temat swoich umiejetnosci.
4. post typu "23l,hayabusa i brak prawka...co wy na to?" to tez raczej kwalifikuje sie do poradni zdrowia psychicznego...bo odbiór czegos takiego jest raczej jak: "jestem niezłym kozakiem, mam hayabuse w wieku 23l i latam bez prawka" generalnie słabo...
5. Czy kiedykolwiek zadałes sobie pytanie, czy taki motocykl rzeczywiście jest Ci potrzebny?
to tyle z mojej strony....
P.S. Pozdrawiam wszystkich, powitalnia nie rzuciła mi sie w oczy...

It's not abt bike...but abt rider...
- Deviator
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości