Pierwszy wiekszy sprzet uliczny do 6000 zł
• Strona 2 z 2 • 1, 2
dzieki za podsuniecie tych moto
w teren nic nie chce
własnie chce typowo sprzet na asfalt bo na pewno nim w teren nie wjade - od latania w terenie zawsze mam KTMa i kiedy tylko chce zmieniam moto i lece w teren ;P
ale transalp i podsuniety kle który wyjatkowo nieźle wyglada za tą kase dalej jest brany pod uwagę
bandit - jakos mi nie wpada w oko, nowsze lepsze ale te do 6 kafli jakies nijakie
RF - ciekawy sprzet na pewno bede o nim myslał
jeszcze też musze sie przysiąść do katany gsxf, jedyny obudowany sprzet z tych lat który jako tako wyglada
tak patrze te hornety też niezłe, tylko za cene horneta mam kawke ZR-7 wspomniana przeze mnie zawsze to wieksza pojemnosc. jak smiałem po swoim EXC i tak mocą nie porazał.
przed samym zakupem chyba zbiore wszystkie wymienione moto
posmigam po okolicy i spróbuje sie podosiadać do tych maszynek i moze się cos wybierze.
w teren nic nie chce

ale transalp i podsuniety kle który wyjatkowo nieźle wyglada za tą kase dalej jest brany pod uwagę
bandit - jakos mi nie wpada w oko, nowsze lepsze ale te do 6 kafli jakies nijakie
RF - ciekawy sprzet na pewno bede o nim myslał
jeszcze też musze sie przysiąść do katany gsxf, jedyny obudowany sprzet z tych lat który jako tako wyglada

tak patrze te hornety też niezłe, tylko za cene horneta mam kawke ZR-7 wspomniana przeze mnie zawsze to wieksza pojemnosc. jak smiałem po swoim EXC i tak mocą nie porazał.
przed samym zakupem chyba zbiore wszystkie wymienione moto

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości