Zobacz wątek - Motocykl na codzień do szkoły (125ccm)
NAS Analytics TAG

Motocykl na codzień do szkoły (125ccm)

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Postprzez cezarypioro » 23/5/2012, 23:46

Przypadkowo na facebooku znalazłem kolesia ogłaszającego się w sprawie sprzedaży Aprili.
Jest ona z 2001. Zdjęcia: http://imageshack.us/g/528/zdjcie0118e.jpg/
Napisał mi coś takiego:
"to wersja MP z limitowanym malowaniem:) zarejestrowana na 50, v- max to ok. 150-160( ma popsuty slimak przez to nie dziala predkosciomierz). Apka po generalce: Tlok kuty wossner, wymieniony wał, łozyska, simeringi. jednym slowem Moto jest na dotarciu

a no na sezon wymienione zostaly opony( tyl uzywka przód nowa) klocki hamulcowe, plyny itd itd...

wymieniony naped na wzmacniany firmy D.I.D przelozenia na przyspieszenie wiec stawia na kolo [:)] . apka w pelni odblokowana ale nie posiada regulowanego zaworu wydechowego wiec pelna moc uzyskujemy przy wysokich obrotach."

Puści mi ją za 3800zł, co sądzicie? :)
cezarypioro
Świeżak

Postprzez Piotr--95 » 24/5/2012, 16:08

Coś mi niegra te malowanie nie było w 2001 mam wrażenie że zegary względem przedniej owiewki są źle spasowane coś było kręcone tam i to nieźle
Powiem krótko moto prawdopodobnie ma ciekawą przeszłość :)
Piotr--95
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê