Motocykl na codzień do szkoły (125ccm)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Przypadkowo na facebooku znalazłem kolesia ogłaszającego się w sprawie sprzedaży Aprili.
Jest ona z 2001. Zdjęcia: http://imageshack.us/g/528/zdjcie0118e.jpg/
Napisał mi coś takiego:
"to wersja MP z limitowanym malowaniem:) zarejestrowana na 50, v- max to ok. 150-160( ma popsuty slimak przez to nie dziala predkosciomierz). Apka po generalce: Tlok kuty wossner, wymieniony wał, łozyska, simeringi. jednym slowem Moto jest na dotarciu
a no na sezon wymienione zostaly opony( tyl uzywka przód nowa) klocki hamulcowe, plyny itd itd...
wymieniony naped na wzmacniany firmy D.I.D przelozenia na przyspieszenie wiec stawia na kolo [:)] . apka w pelni odblokowana ale nie posiada regulowanego zaworu wydechowego wiec pelna moc uzyskujemy przy wysokich obrotach."
Puści mi ją za 3800zł, co sądzicie?
Jest ona z 2001. Zdjęcia: http://imageshack.us/g/528/zdjcie0118e.jpg/
Napisał mi coś takiego:
"to wersja MP z limitowanym malowaniem:) zarejestrowana na 50, v- max to ok. 150-160( ma popsuty slimak przez to nie dziala predkosciomierz). Apka po generalce: Tlok kuty wossner, wymieniony wał, łozyska, simeringi. jednym slowem Moto jest na dotarciu
a no na sezon wymienione zostaly opony( tyl uzywka przód nowa) klocki hamulcowe, plyny itd itd...
wymieniony naped na wzmacniany firmy D.I.D przelozenia na przyspieszenie wiec stawia na kolo [:)] . apka w pelni odblokowana ale nie posiada regulowanego zaworu wydechowego wiec pelna moc uzyskujemy przy wysokich obrotach."
Puści mi ją za 3800zł, co sądzicie?

- cezarypioro
- Świeżak
Coś mi niegra te malowanie nie było w 2001 mam wrażenie że zegary względem przedniej owiewki są źle spasowane coś było kręcone tam i to nieźle
Powiem krótko moto prawdopodobnie ma ciekawą przeszłość
Powiem krótko moto prawdopodobnie ma ciekawą przeszłość

-
Piotr--95 - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości