Zobacz wÄ…tek - Co na pierwszy motor ??
NAS Analytics TAG

Co na pierwszy motor ??

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Postprzez dawiducha » 15/5/2012, 21:19

rx, tzr takze derbi i aprile rs
dawiducha
Świeżak

Postprzez zxer » 15/5/2012, 21:50

kup rs 125 tylko nie zapomnij zalozyc "ekhem" blokady do 11 kW "ekhem". Za rok zrobisz A1 I bedziesz mogl legalnie "ekhem" nim jezdzic oczywiscie bez sciagania blokady"ekhem". Moto szybko ci sie nie znudzi a brat nabedzie doswiadczenia na sporcie.

Bez prawka nie jeździj bo to ch** a nie przyjemnosc z jazdy. A1 zrobic to pestka
tea who you yea bunny
zxer
Stały bywalec

Postprzez zohan27 » 16/5/2012, 15:08

Hyde napisał(a):
zohan27 napisał(a):Gdybym nie miał... jak to ty napisałeś ''bladego pojęcia'' o ruchu drogowym to nie brał bym się do jazdy

Wydaje Ci się, że masz pojęcie? To w takim razie masz rację, wydaje Ci się. To, że twierdzisz, że masz pojęcie nie znaczy, że tak musi być. Ja mogę powiedzieć, że jestem świetnym klarnecistą i gram na fortepianie, a prawda jest taka, że umiem zagrać na cymbałkach "Cicha Noc".

[...]

Fantazja ułańska, a umiejętności z Need For Speed'a - tylko pamiętaj, życie to nie Playstation.

Skończ już bo co ty wnosisz do tego tematu ???
Chyba NIC
zohan27
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê