Kupie pierwszy motocykl..
• Strona 2 z 2 • 1, 2
mowisz:) ma tylko te dwie wady o ktorych pisalem, tylko ze jest zima i nie ma tylu chetnych. dam kup teraz 4500zł. oby sie udało sprzedać
- lukasscigacz
- Świeżak
Powinieneś wyłapać klienta
Przytoczę tu pewien przykład
jakiś czas temu był na allegro bandit 600 z 2001r w którym z opisu sprzedawcy wynikało że jest załatwiona panewka (coś mocno stuka w silniku) mimo tego ofert kupna miał mnóstwo do 4.6tys a sprzedawca chcial 5.5tys
.
Daję taki przykład bo wg. mnie taki bandit ma podobna wartosc do xj-tki.
A ceny xj-ty w takich rocznikach jak twój sa nawet za 6 tys

Przytoczę tu pewien przykład

Daję taki przykład bo wg. mnie taki bandit ma podobna wartosc do xj-tki.
A ceny xj-ty w takich rocznikach jak twój sa nawet za 6 tys

-
SuzukiMaster - Świeżak
widzę że ceny tego rocznika zaczynają się od 7tys , no ale jako takich licytacji nie ma. Tak więc nie mogę "wyczuć" za ile mogę ją popchnąć. Popełniłem błąd kupując tak mocny motocykl na początek swojej przygody. Widzę, że większość forumowiczów poleca Xj, Bandita, Horneta na pierwszą maszynę. Jak dla mnie to trochę za mocne. Przymierzam się do Hondy cbr 125. Tylko proszę się nie śmiać, nie każdy nadaje się odrazu na większe pojemności:) Odnośnie ceny w sumie 4500zł by mi wystarczyło. Zobaczymy ile uda mi się dostać. Dziękuję za odpowiedzi 

- lukasscigacz
- Świeżak
Spox , co do pierwszego moto to wcale nie ma się z czego śmiać i wytykać palcami
Większość zaczynała od 50ccm wpinając się coraz wyrzej i jest to zupełnie normalne że nie czujesz się na siłach by ogarnąć Xj-tke
Co do tej ceny nie schodź poniżej tych 4.5

Większość zaczynała od 50ccm wpinając się coraz wyrzej i jest to zupełnie normalne że nie czujesz się na siłach by ogarnąć Xj-tke

Co do tej ceny nie schodź poniżej tych 4.5
-
SuzukiMaster - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości