pierwsze moto do ok. 7tys.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
czuły napisał(a):To ja się powtórzę i zaoferuję moją Hondę CB750 z 99'.![]()
Szczegóły priv bo nie chce wklejać drugi raz tego samego postu w dwóch niemalże identycznych tematach.
Eh koleś, znów zapomniałem o CB750 a to fakt ciekawa opcja.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
Movalis napisał(a):musze go 'oblookac' na necie troche, ale jak narazie to ciagnie mnie gdzies do yamahy:D
bandit jest dosyc masywny(ciezki)z tego co czytalem...ale to jutro teraz dobrej nocy:D
nie lookac na necie, tylko jechac i sie przymiezyc na zywo, bo to diametralna roznica
co do masywnosci bandita 600, dla kogos kto ma prawie 100kilo i 190cm to on juz nie bedzie taki wielki i klocowaty
z mojej perspektywy patrzenia (od ziemi do czubka glowy 194cm) to jest dosc waski i wcale nie za wysoki
- regis440
- Świeżak
regis440 napisał(a):Movalis napisał(a):musze go 'oblookac' na necie troche, ale jak narazie to ciagnie mnie gdzies do yamahy:D
bandit jest dosyc masywny(ciezki)z tego co czytalem...ale to jutro teraz dobrej nocy:D
nie lookac na necie, tylko jechac i sie przymiezyc na zywo, bo to diametralna roznica
co do masywnosci bandita 600, dla kogos kto ma prawie 100kilo i 190cm to on juz nie bedzie taki wielki i klocowaty
z mojej perspektywy patrzenia (od ziemi do czubka glowy 194cm) to jest dosc waski i wcale nie za wysoki
z przymierzeniem moze byc problem:/ w okolicy nie znam nikogo kto by takowe moto posiadal (okolice ptb i tm), jedynie udalo by sie moze przymierzyc do Fazera lub Bandita reszty po prostu nie mam gdzie...
pan_wiewiorka: z Twoich propozycji najbardziej przemawiaja cb 750 i Inazuma 750

tylko jak z wielkoscia tego moto do wzrostu i cena oraz spalaniem?
pozdrawiam
- Movalis
- Świeżak
moze sie powtorze ale jak z wzrostem do SF i GSX?
Bo z tego co czytalem i ogladalem na zdjeciach(w realu gdzies blisko nie mam takich moto do ogledzin:/) wydaja sie byc nie za wysokie?i w ktoryms z tych modeli chyba sf stopki sa dosyc wysoko..
Bo z tego co czytalem i ogladalem na zdjeciach(w realu gdzies blisko nie mam takich moto do ogledzin:/) wydaja sie byc nie za wysokie?i w ktoryms z tych modeli chyba sf stopki sa dosyc wysoko..
- Movalis
- Świeżak
naprawdę warto się przymierzyć do moto - ja jak szukałem i oglądałem w necie to myślałem że na FZR 600 będę wyglądał jak na psie (nigdy wcześniej nie wiedziałem moto na żywo), a jak go zobaczyłem to pierwsza myśl jakie to wielkie
przy wzroście 196 idealnie na niego pasuję

- Trax
- Świeżak
nie chce robic nowego watku, wiec zapytam tutaj:
1. jaki kask polecacie ? (zastanawiam sie nad hjc ls2 i agv)
2. mozecie mi przypomniec jaki dym z wydechu co oznaczal bo nie moge tego znalezc?
Dzięki i pozdrawiam.
PS. tak przy okazji czy ten moto nie jest zbyt piekny jak na taka cene, pytam czysto teoretycznie..
http://allegro.pl/yamaha-fzs-600-fazer- ... 32009.html
1. jaki kask polecacie ? (zastanawiam sie nad hjc ls2 i agv)
2. mozecie mi przypomniec jaki dym z wydechu co oznaczal bo nie moge tego znalezc?
Dzięki i pozdrawiam.
PS. tak przy okazji czy ten moto nie jest zbyt piekny jak na taka cene, pytam czysto teoretycznie..
http://allegro.pl/yamaha-fzs-600-fazer- ... 32009.html
- Movalis
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości