Motocykl VS ojciec z matkÄ…
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Runio
1.Na 95% tak zrobię bo innej opcji nie ma, a z domu mnie nie wyrzucą - bez przesady za takie coś:) jakich wy macie starych że wywalenie z chaty bierzecie mi pod uwagę:)
2.Przejechałem się tą cbr-ką i przyznaję ma w hu... tego jadu, ale z czasem da radę opanować
1.Na 95% tak zrobię bo innej opcji nie ma, a z domu mnie nie wyrzucą - bez przesady za takie coś:) jakich wy macie starych że wywalenie z chaty bierzecie mi pod uwagę:)
2.Przejechałem się tą cbr-ką i przyznaję ma w hu... tego jadu, ale z czasem da radę opanować

- bog350
- Świeżak
bog350 napisał(a):Runio
ad1. jeśli nie bierzesz pod uwagę wszystkiego łącznie z wywaleniem z chałupy to na drodze też łatwo Cię można będzie zaskoczyć.
ad2. z czasem wszystko "da radę". Ja np. straciłem pół sezonu na okiełznanie maszyny, która była dla mnie za mocna na pierwsze moto. Zamiast się uczyć, walczyłem o przetrwanie. Ty na szczęście nie będziesz miał tego problemu bo jesteś mądrzejszy i dużo szybciej się uczysz.
ad3. naspawałeś się na ten moto, że końmi Cię nie oderwą. Dałeś to do pooglądania komuś kto się zna czy przyjąłeś, że skoro ma dwa koła i jedzie to jest git?
GSX1400
-
maciejka69 - Stały bywalec
hehe. W ogóle dobry temat. Fomum ma Ci pomóc rozwiązać problemy rodzinne? BTW nie napalaj się na cbr za 3k pln i do tego na pierwsze moto, bo za pół roku twoi znajomi będą wklejać na fb obrazki z tekstem "zabija nas to co kochamy"
pzdr.pitti
pzdr.pitti
- pitti
- Świeżak
też tak myślę jak autor powyżej.... 

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Ja mialem wojne 3 lata o moto z rodzicami nie chcieli mi pozwolic kupic nic to jezdzilem swoich kumpli sprzetami mimo braku prawka i lat jezdzilem poczynajac od jakis skuterkow na zx7r konczac
czasem wpadlem i sie pokazalem na wiekszym moto przed domem i jakos poszlo. Najlepiej powiedz im ze to Twoja pasja i auta masz w dupie :d ja tak zrobilem jakos zaciskaja kciuki z nadzieja ze wroce i puszczaja
ale to juz inna sprawa gdyz utrzymuje sie sam od dluzszego czasu teraz. Mimo to ciezko z rodzina to ugadac, postaw sie konkretnie tylko mostow nie pal:) jak to zrobisz to napisz nam co kupiles, i sam ci powiem lepiej kup sobie gs-a bo cbr to Ty doje.... kupisz i za mocna zdecydowanie na poczatek... da sie jezdzic ale nie nauczysz sie dobrze lub nie tak szybko jak na slabszym motocyklu bo sie bal bedziesz
przemysl co Ci mowimy i kupuj gs500 lub er5 

Bo maszyna to nie wszystko, najwazniejsza jest pasja!!
- sebekmelior
- Świeżak
pan_wiewiorka napisał(a):Póki mieszkasz pod ich dachem i póki łożą na Twoje utrzymanie, to okaż im nieco szacunku i nie podważaj ich decyzji. Są dwa wyjścia, albo ich przekonasz albo się usamodzielnisz. Gdyby mój syn zrobił coś takiego, to jeszcze tego samego dnia dostałby eksmisję z chaty. Pomijam już kwestię tego, że pierwszego sprzęta dostanie na trzecie urodziny
Z jednej strony mógłbym być Twoim synem, ale z drugiej cholera nieobliczalny jesteś.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
motoluka napisał(a):pan_wiewiorka napisał(a):Póki mieszkasz pod ich dachem i póki łożą na Twoje utrzymanie, to okaż im nieco szacunku i nie podważaj ich decyzji. Są dwa wyjścia, albo ich przekonasz albo się usamodzielnisz. Gdyby mój syn zrobił coś takiego, to jeszcze tego samego dnia dostałby eksmisję z chaty. Pomijam już kwestię tego, że pierwszego sprzęta dostanie na trzecie urodziny
Z jednej strony mógłbym być Twoim synem, ale z drugiej cholera nieobliczalny jesteś.
kurna, włączyłem kalkuśmator. 31-15=16.

GSX1400
-
-
pan_wiewiorka napisał(a):W wieku 16 lat przekonany byłem, że wziąłem się z kapusty a oral kojarzył mie się wyłącznie ze szczoteczkami do zębów
Nie jesteś kobietą więc zapytam nieskromnie, ile masz lat? Kurna internetu nie było?
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości