Zobacz wÄ…tek - CBR 125 DO OCENY
NAS Analytics TAG

CBR 125 DO OCENY

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Postprzez NakedFan » 10/8/2011, 12:10

1. Nie jest zarejestrowana, więc sobie dolicz od 300-1000zł na zarejestrowanie na start, zależy co ma zapłacone a czego nie ma.
2. Sprzedaje go handlowiec, więc na pewno motocykl nie wartuje tych 5 tysięcy, licząc że handlowiec musiał kupić pewnie z tysiaka taniej, lub i więcej.
3. Miał ślizg na prawej stronie, o czym świadczy porysowany tłumik i porysowana prawa owiewka, ale jak handlowiec mówi "bezwypadkowy".
4. Nie daj takim ludziom zarobić, i odpuść sobie i jedną cebre i drugą, kup z 2004lub 2005 roku ale w miarę zadbaną i pewną, te co podajesz to złomy z za granicy, które są powypadkowe, kupione w niskiej cenie, i handlowce na takie motocykle "okazje" szukają naiwniaków jakim ty chyba jesteś, że chcesz kupić motocykl w takim roku, w dobrym stanie ^^

Ja kupiłem hondę cbr 125 z 2004 roku za 4 tyś fuksem, wylicytowałem z 4800, a wizualnie jest naprawdę mocno zniszczona.
NakedFan
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê