Honda f3 czy Thundercat??
Co do ciezkosci to z tego co zauwazyłam wage maja b.podobna poniewaz Kociak wazy na sucho 183kg Jesli chodzi o Honde to 185kg.Pełne za pewne ok 300 kg. A wiec 3kg wiecej czy mniej juz nie gra roli gdyz jeden jak i drugi jest dla mnie zajebiscie ciezki, no ale w koncu nosic go nie bede, a wiec zle mozne nie bedzie..
TURNMIL to Ci sie udało

TURNMIL to Ci sie udało

- Ewula_90
- Świeżak
Waga wagą ale też zależy jak środek ciężkości jest rozmieszczony. ,,Przetaczałem'' o wiele cięższe motocykle i nie odczuwałem ciężaru jak odczuwam przy kocie . Nie ma się w sumie co martwić ponieważ podczas jazdy ten problem znika i tak jak piszesz nosić go nie będziesz.
-
mognilwo - Świeżak
co do wagi podczas jazdy w ogóle tego nie czuc, widziałem laski śmigają na banditach które ważą 200kg i dają rade
-
andrzej551 - Bywalec
chlopaki sory za offtop, ale korzystając z okazji
tradycja to tradycja
ja tam tych tekstow nie piszę bo 18 dopiero za rok i zaraz bym mial na forum opinie mlodocianego zboczucha
do czego zmierzam, czy któraś pani ktora uslyszala to legendarne haslo,
wypelnila wasza prosbę? Ja jestem na forum pol roku i nic jeszcze nie widzialem (to pytanko z ciekawosci)
a zeby totalnego offtopu nie bylo, to bierz kota, cbrki sa przereklamowane i malo nie katowanych chądów, jak ktos kto sie zna na temacie zobaczy cie na f3 to 1 skojazenie ,,drechol,,. A problemy z 2-ką w YZFie to podobno tylko legenda i problem ten wystepuje tylko w r6 i r1 pierwszych generacji.
tradycja to tradycja
ja tam tych tekstow nie piszę bo 18 dopiero za rok i zaraz bym mial na forum opinie mlodocianego zboczucha
do czego zmierzam, czy któraś pani ktora uslyszala to legendarne haslo,
wypelnila wasza prosbę? Ja jestem na forum pol roku i nic jeszcze nie widzialem (to pytanko z ciekawosci)
a zeby totalnego offtopu nie bylo, to bierz kota, cbrki sa przereklamowane i malo nie katowanych chądów, jak ktos kto sie zna na temacie zobaczy cie na f3 to 1 skojazenie ,,drechol,,. A problemy z 2-ką w YZFie to podobno tylko legenda i problem ten wystepuje tylko w r6 i r1 pierwszych generacji.
Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
andrzej551 napisał(a):co do wagi podczas jazdy w ogóle tego nie czuc, widziałem laski śmigają na banditach które ważą 200kg i dają rade
hmm na jakich Banditach? B4 waży niecałe 190 kg, B6 235 kg. Więc precyzyjniej proszę.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Zapewne B6 , B4 jest na tyle lekki ,że raczej nie było by po co o tym pisać
Pytam z ciekawości , ile trzeba mniej więcej kasy dać za dobrego kota 2002-2003?
P.S.
Sykopson słyszałem legendę o jednej takiej co pokazała ;D

Pytam z ciekawości , ile trzeba mniej więcej kasy dać za dobrego kota 2002-2003?
P.S.
Sykopson słyszałem legendę o jednej takiej co pokazała ;D
Mów co myślisz , rób co mówisz .
Suzuki Bandit gsf 400
Suzuki Bandit gsf 400
- MaŁy_Bandzior
- Świeżak
A wiec tak Drogi andrzej551 boje sie ,,Przetaczania'' o którym pisze mognilwo. Ale z drugiej strony od czego sa faceci..:d jak będę miała problem to zawsze kogoś sie zawoła...
to był żart oczywiście... My kobitki zaradne jesteśmy wiec zawsze damy sobie jakos rade
Sykopson niestety na mnie nie masz co liczyc, nie czuje potrzeby obnażania sie publicznie...
MaŁy_Bandzior z tego co zauważyłam jak teraz poszukuje to ceny sa zróżnicowane, ja osobiście chce cos z 98' 99' ale z tego co widze dosc fajne i wydające sie byc zadbane 02' i 03' chodza w granicach 12tys

Sykopson niestety na mnie nie masz co liczyc, nie czuje potrzeby obnażania sie publicznie...

MaŁy_Bandzior z tego co zauważyłam jak teraz poszukuje to ceny sa zróżnicowane, ja osobiście chce cos z 98' 99' ale z tego co widze dosc fajne i wydające sie byc zadbane 02' i 03' chodza w granicach 12tys
- Ewula_90
- Świeżak
ewula naucz sie czytac posty
czy ja Cię o to prosiłem
nie
bylem ciekaw czy któraś kiedyś pokazała i czy ta pradawna tradycja tego forum znalazla niegdyś ujście i zaznaczam, ja tekst typu ,,pokaż cycki,, zamieszczę najwczesniej za rok, bo nie mam zamiaru zepsuć sobie reputacji na forum i polec jak choćby legendarny WSS (ale to już inna historia
)
mognilwo pieróg jest mega!
czy ja Cię o to prosiłem
nie
bylem ciekaw czy któraś kiedyś pokazała i czy ta pradawna tradycja tego forum znalazla niegdyś ujście i zaznaczam, ja tekst typu ,,pokaż cycki,, zamieszczę najwczesniej za rok, bo nie mam zamiaru zepsuć sobie reputacji na forum i polec jak choćby legendarny WSS (ale to już inna historia

mognilwo pieróg jest mega!
Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
Sykopson przepraszam jesli poczułeś sie urażonym..
Ja umiem czytac i to nawet ze zrozumieniem, nie mam z tym problemu...!! Tylko odrazu przyszłosciowo juz Ci i innym użytkownika zapowiedziałam ze na mnie nie macie co liczyc w tej kwestji. A po za tym hm.. co to za zwyczaj?? Przeciez to jest przedmiotowe traktowanie kobiet!!!!!

Ja umiem czytac i to nawet ze zrozumieniem, nie mam z tym problemu...!! Tylko odrazu przyszłosciowo juz Ci i innym użytkownika zapowiedziałam ze na mnie nie macie co liczyc w tej kwestji. A po za tym hm.. co to za zwyczaj?? Przeciez to jest przedmiotowe traktowanie kobiet!!!!!
- Ewula_90
- Świeżak
dobrze przepraszam jeśli Cię urazilem
a wracając do tematu to bier kota, to jest piękny wygodny motocykl o fajnej liniowości względem mocy. Jest tani i bardzo przyjemny w prowadzeniu, na dodatek potrafi pokazac pazur i nie duzo pali, cbr moze katalogowo pali podobnie, ale one są popularniejsze i bardziej wyeksplatowane, przez co starsze egzemplarze palą wiecej
pozdr

a wracając do tematu to bier kota, to jest piękny wygodny motocykl o fajnej liniowości względem mocy. Jest tani i bardzo przyjemny w prowadzeniu, na dodatek potrafi pokazac pazur i nie duzo pali, cbr moze katalogowo pali podobnie, ale one są popularniejsze i bardziej wyeksplatowane, przez co starsze egzemplarze palą wiecej
pozdr
Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
Spoko, ja się nie obrażam..
A co do Yamahy to mam straszny problem by znaleźć jakas fajna w granicach 8tys…:/ 98’ w ogóle zaczynam się zastanawiać czy to jest możliwe znaleźć cos w tych pieniądzach w tych latach…:/ By nie okazało się to później skarbonka bez dna….

A co do Yamahy to mam straszny problem by znaleźć jakas fajna w granicach 8tys…:/ 98’ w ogóle zaczynam się zastanawiać czy to jest możliwe znaleźć cos w tych pieniądzach w tych latach…:/ By nie okazało się to później skarbonka bez dna….
- Ewula_90
- Świeżak
http://otomoto.pl/yamaha-thundercat-yzf ... 82318.html
jak dla mnie baardzo ladny egzemplarz, tylko naklejki jakies dziwne, więc bym uważał
http://allegro.pl/yamaha-yzf-600-thunde ... 24050.html
a to jest prawdziwe cudo, widać od razu że nawet żadnej parkingówki nie miał, przebieg do przyjęcia, jakbym miał już prawko i kase, to jechałbym go właśnie oglądnąć (bo bez tego się nie obejdzie)
jak dla mnie baardzo ladny egzemplarz, tylko naklejki jakies dziwne, więc bym uważał
http://allegro.pl/yamaha-yzf-600-thunde ... 24050.html
a to jest prawdziwe cudo, widać od razu że nawet żadnej parkingówki nie miał, przebieg do przyjęcia, jakbym miał już prawko i kase, to jechałbym go właśnie oglądnąć (bo bez tego się nie obejdzie)
Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
Tutaj Ernest ze SP ma 2 na sprzedaz
http://allegro.pl/yamaha-yzf600r-thundercat-f4i-cbr-gsxr-f3-f4-i1408407573.html (otwórz link)
http://allegro.pl/yamaha-yzf600r-thundercat-f4i-cbr-gsxr-f3-f4-i1408407573.html (otwórz link)
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
Sykopson
Na mnie lepsze wrażenie robi pierwszy cat choć oba od handlarzy więc bardzo trzeba uważać,drugi cat za bardzo się świeć coś ten lakier za ładny i angol reflektor z przodu raczej do wymiany chyba że ktoś chce się w nocy męczyć(mam angola dlatego wiem) po za tym nie ma takiej możliwości żeby przez 10 lat się nie porysował tylko kwestia jak bardzo.
Po za tym w tym angolu wydaje mi się że są za ładne kolektory i chłodnica w stosunku do innych części.
Na mnie lepsze wrażenie robi pierwszy cat choć oba od handlarzy więc bardzo trzeba uważać,drugi cat za bardzo się świeć coś ten lakier za ładny i angol reflektor z przodu raczej do wymiany chyba że ktoś chce się w nocy męczyć(mam angola dlatego wiem) po za tym nie ma takiej możliwości żeby przez 10 lat się nie porysował tylko kwestia jak bardzo.

Po za tym w tym angolu wydaje mi się że są za ładne kolektory i chłodnica w stosunku do innych części.
CBR 600 F4I
35 lat.
6-sty sezon na 600.
-
mrówa - Świeżak
Sykopson ten pierwszy całkiem niezły a ten drugi, hm.. tez go widziałam bardzo ładny ale wydaje mi sie ze za bardzo wypucowane tak samo jak te które proponuje Piankowy Marynarzyk. A po za tym nie chce angola bo za duzo słyszałam negatywnych opini od znajomych...
Wiem ze najlepiej bylo by jechac i obejrzec i dopiero krytykowac ale one sa oddalone odemnie w zasadzie ponad 200km i jechac sobie na wycieczke skoro juz widac ze cos jest nie hallo to bez sensu...:/ Tym bardziej ze jeszcze od handlarzy, którzy sami wiecie jak kombinuja na wszelkie sposoby... i dla tego chciała bym od kogos prywatnego. Jesli macie kogos znajomego i zaufanego to dajcie znac..
Tak wiem jestem wybredna ale chyba sami rozumiecie ze zakup moto to nie jest w cale taka prosta sprawa:( By jechac i kupic jakis szmelc to zaden problem tylko co dalej...?

Tak wiem jestem wybredna ale chyba sami rozumiecie ze zakup moto to nie jest w cale taka prosta sprawa:( By jechac i kupic jakis szmelc to zaden problem tylko co dalej...?
- Ewula_90
- Świeżak
sorki ze tak calkiem nie na temat, ale mam pytanie do uzytkownika przemo_rene? zwiazane ono jest z jego opisem. ktora ta wloszczyzne wciaga tl1000r? i pod jakim wzgledem? pozdro dla wszystkich 

- adameczek88
- Świeżak
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.