Fazer ZF6 Yamaha - nie za mocny/duży na pierwsze duże moto?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-
grunder - Mieszkaniec forum
no własnie nie robię ot bo wpisałem się w temacie dotyczącym pierwszego motocykla, nie chciałem zakładać nowego tematu bo i tak już jest ich full.
napisze tutaj wg listy z linka liczę że mnie nie zlinczujecie
-dysponować nie dysponuje jeszcze całością ale myślę że do lutego będzie jakieś 12 tyś.
-doświadczenie takie jak na nauce jazdy rozdają + egzamin
czyli 0
-motocykl co celów każdych czyli praca, szkoła, trasa trudno powiedzieć % ile czego ale chyba najbardziej rekreacyjne wypady za miasto w celach zwiedzania.
- kask i kombinezon już jest (rękawice i buty w toku)
-co do podobania, podoba mi się Kawasaki Ninja 636 ale za bardzo się jej boje żeby zakupić także zainteresowanie wzbudziła Kawka ER6 i to ona jest na czele listy.
Pozdro
napisze tutaj wg listy z linka liczę że mnie nie zlinczujecie

-dysponować nie dysponuje jeszcze całością ale myślę że do lutego będzie jakieś 12 tyś.
-doświadczenie takie jak na nauce jazdy rozdają + egzamin

-motocykl co celów każdych czyli praca, szkoła, trasa trudno powiedzieć % ile czego ale chyba najbardziej rekreacyjne wypady za miasto w celach zwiedzania.
- kask i kombinezon już jest (rękawice i buty w toku)
-co do podobania, podoba mi się Kawasaki Ninja 636 ale za bardzo się jej boje żeby zakupić także zainteresowanie wzbudziła Kawka ER6 i to ona jest na czele listy.
Pozdro
- HudyT
- Świeżak
Kupuj FZ6, jak kupilem na pierwsze moto w sierpniu, przejechalem 2000 km i zyje - do byl pierwszy motocykl, na ktorym wogole siedzialem.
Z tego co pamietam S2 mialy abs, a kase bedziesz mial ledwie na 2004/05
Jak bedziesz mial kase w lutym to dozbieraj jeszcze przed sezonem i kup naprawde ladne, bezwypadkowe, z pewnym przebiegiem
Z tego co pamietam S2 mialy abs, a kase bedziesz mial ledwie na 2004/05
Jak bedziesz mial kase w lutym to dozbieraj jeszcze przed sezonem i kup naprawde ladne, bezwypadkowe, z pewnym przebiegiem
Yamaha FZ8 50th Anniversary 2012
- TCE
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości