GSXR K7 1000 dla 18latki bez doświadczenia
aż się serce kraje.....
takie wozidło i kastrować.....
ale cóż, życia nie wygra w totolotka
imho przekonanie będzie dużo trudniejsze niż kastracja
takie wozidło i kastrować.....
ale cóż, życia nie wygra w totolotka
imho przekonanie będzie dużo trudniejsze niż kastracja
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Panowie, kupiła to trudno. Lamentujecie jak ostatnie baby.
Nie jest za ciężki, do tego hamulce i silnik ten sprzęt ma spoko
Więc teraz trzeba ją nauczyć na tym jeździć!
Może się po kilku jazdach zapłacze i zrezygnuje.
Jak nie to potrzebuje dobrego instruktora i kilka książek do przeczytania.
Nie jest za ciężki, do tego hamulce i silnik ten sprzęt ma spoko

Więc teraz trzeba ją nauczyć na tym jeździć!
Może się po kilku jazdach zapłacze i zrezygnuje.
Jak nie to potrzebuje dobrego instruktora i kilka książek do przeczytania.
Ostatnio edytowano 9/8/2010, 10:11 przez falconiforme, łącznie edytowano 1 raz
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Ścigacz.pl
na czas jej nauki na tym moto zainwestowałbym jeszcze w klatke, bo crash pady to za mało xD
Jeżeli jej rodziców nie przekonasz a ni jej to jak będziesz wiedział, że jedzie na miasto to zadzwoń może po policje. Wiem, że to już by była może przesada, ale chyba jedyny ratunek. W końcu lepiej, żeby dostała mandat kilka razy itd a niżeli, żeby siebie zabiła albo innych... I dalej by było, że jesteśmy dawcami...
Jeżeli jej rodziców nie przekonasz a ni jej to jak będziesz wiedział, że jedzie na miasto to zadzwoń może po policje. Wiem, że to już by była może przesada, ale chyba jedyny ratunek. W końcu lepiej, żeby dostała mandat kilka razy itd a niżeli, żeby siebie zabiła albo innych... I dalej by było, że jesteśmy dawcami...
-
adrianos_08 - Świeżak
-
adrianos_08 - Świeżak
-
Robson1903 - VIP Ścigacz.pl
:S moze zdazyc bez problemowo
na tylnym kole az do przekrecenia sie ale prawdopodobniejsze by bylo kraksa na zakrecie. No ale nie ma co krakac.

-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
albo podjedziemy z kilkoma ziomkami do niej i powiemy : "dalej maleńka - idziemy polatać jak na litry przystało" Z zamówioną karetką w od minuty startu. Najwyżej się jej nie wykorzysta a przynajmniej bedzie w kontrolowanych warunkach taka gleba....
K7 - regulowany antyhopping, zmienne mapy zapłonu, zaawansowany silnik bez wibracji o prędkości wkręcania się na obroty równej mrugnięciu. 190KM i pewnie przy jej wadze z 4ki z gazu na gumę daje. Noż kuva nie moge się doczekać by tam do niej nie pojechać i wyśmiać te decyzję.

K7 - regulowany antyhopping, zmienne mapy zapłonu, zaawansowany silnik bez wibracji o prędkości wkręcania się na obroty równej mrugnięciu. 190KM i pewnie przy jej wadze z 4ki z gazu na gumę daje. Noż kuva nie moge się doczekać by tam do niej nie pojechać i wyśmiać te decyzję.
-
Przemo_rene - VIP Ścigacz.pl
to nie jest dobry pomysł
jak pojedziesz wyśmiać, to stanie totalnie okoniem, pomijając fakt, że się poryczy
lepiej myśl jak ją przekonać do wykastrowania lub odsprzedaży bez straty kasy z zakupem czegoś słabszego
żeby to choć zx6-ka była....
ps, częściowo poza tematem
wiecie najgorsze jest to, że dzieciaki grając na PS naprawdę myślą, że wsiąda na 180 osiołkowego litrowego sporta i ogarną (zresztą za taką głupią zabawę, ktoś na tym forum bana już wychaczył)
edit: już poprawiłem złe zredagowanie stylistyczne myśli
jak pojedziesz wyśmiać, to stanie totalnie okoniem, pomijając fakt, że się poryczy
lepiej myśl jak ją przekonać do wykastrowania lub odsprzedaży bez straty kasy z zakupem czegoś słabszego
żeby to choć zx6-ka była....
ps, częściowo poza tematem
wiecie najgorsze jest to, że dzieciaki grając na PS naprawdę myślą, że wsiąda na 180 osiołkowego litrowego sporta i ogarną (zresztą za taką głupią zabawę, ktoś na tym forum bana już wychaczył)
edit: już poprawiłem złe zredagowanie stylistyczne myśli
Ostatnio edytowano 9/8/2010, 11:47 przez madcap, łącznie edytowano 1 raz
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Na takim litrze nie mowy o żadnej "NAUCE na początek" jak tu ktoś zasugerował by klatkę dorobić itd... nikt sprzętów do czystego torowego zapieprzania w największej klasie pojemnościowej nie przewidział do "nauki jazdy". Na forum gdzie adminuje, gdzie ta laska założyła temat z fotkami zasugerowałem odsprzedaż i kupno nowej ZX250R czyli ninja w mniejszej pojemności - zdławienie sensowne czyli inny ECU oraz zwężki na dolotach to wydatek dobrych paru tysięcy złotych a i tak reszta osprzętu nie musi chcieć "współpracować" z taką osóbką...gsxra po prostu chyba nie przewidziano do takich kastracji.

Ostatnio edytowano 9/8/2010, 12:46 przez Przemo_rene, łącznie edytowano 1 raz
-
jest niedostępne dla niezarejestrowanych użytkowników ;] ale proszę oto bezpośredni link do tematu:
WYEDYTOWAŁEM
WYEDYTOWAŁEM
Ostatnio edytowano 11/8/2010, 22:27 przez Przemo_rene, łącznie edytowano 1 raz
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
-
widziałem posty. Obczaił ktoś jej wzrost wogóle? Na bocznej stopce dosięga ledwo palcami lewej nogi po zrzuceniu się na lewo...to ja się pytam (bo o 20cm nikt nie obniży go) jak ona ma to ogarnąć choćby po ruszeniu do zatrzymania?
Nie wiem...może tam bana każdemu dać?
Nie wiem...może tam bana każdemu dać?

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo Przegląd Twojego moto w P-N!
-
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.