Jak wybrać??
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Wow! Rosiboy jestem pod wrażeniem, zaczynasz gadać jak biały człowiek
Taka prawda nie ważny sprzęt...tylko kto go dosiada...Ducati, Kawasaki czy Bmw, każdy wybiera to co mu pasuje...
Dla mnie osobiście, każda marka ma coś do zaoferowania, a poziom techniczny jest porównywalny....bo na zwykłej drodze, w codziennej eksploatacji to naprawdę, nie ma to większego sensu...
Życzę wszystkim udanego sezonu.

Taka prawda nie ważny sprzęt...tylko kto go dosiada...Ducati, Kawasaki czy Bmw, każdy wybiera to co mu pasuje...
Dla mnie osobiście, każda marka ma coś do zaoferowania, a poziom techniczny jest porównywalny....bo na zwykłej drodze, w codziennej eksploatacji to naprawdę, nie ma to większego sensu...
Życzę wszystkim udanego sezonu.
It's not abt bike...but abt rider...
- Deviator
- Świeżak
No prosze i powstal konsensus. A jeszcze parenascie postow temu Rosiboj pisal ze tylko BMW, bo reszta to shit, a Ghost podobnie o Kawie....
Jak to sie dynamicznie zmienia
Mi sie np podoba Bimota Tesi 3D ale mnie na nia nie stac....
Jak to sie dynamicznie zmienia

Mi sie np podoba Bimota Tesi 3D ale mnie na nia nie stac....
-
Piach - Świeżak
Ale sc57a/b to strasznie nudne moto. Co do sc57a to wiekszosc ludzi z forum fireblade.pl twierdzi ze bardziej udany był model 954. Dopiero sc57b jakos tam poprawili ale dupy też nie urywa. Stylistyka jest dosc fajna choc komin pod dupą potrafi dac w kosc. Piach Lubisz moto z wachaczami z przodu i z tyłu?
To sobie auto kup 

-
to juz zalezy od tego ile wiesz o motocyklach, ale ja potrafie rozrozniac je bez problemu wiec dla mnie wszystkie szlifierki nie sa praktycznie identyczne, a jedna to nawet ma swiatla niesymetryczne 

Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
To ja równie dobrze moge powiedziec że wszystkie samochody segmentu B lub C są takie same. I ciężko je rozróżnic. Bzdura. Jesli ktoś liznoł chociaż motocyklowego swiata to nie pomyli R1 z ZX10R czy Firebladego z S1000RR. Nawet gdyby były tego samego koloru to posiadaja wiele cech różniących sie od siebie mówie teraz i stylistyce itd. Fakt że aby rozpoznac generacje danego motocykla trzeba już w tym troche siedziec. Piach ja jestem ciekaw czym ty wogole jezdzisz, jak długo i jakie masz pojecie motoryzacji????
-
To nie jest kwestia rozpoznawania - czy samochodów czy motocykli - bo to kwestia przyjrzenia sie i wychwycenia roznic. Wiekszosc roznic to detale stylistyczne - lub wynikajace z minimalnie innych konstrukcji. Widzisz roznice w F1?
Dla mnie wszystkie samochody segmentu B i C sa wsztstkie tak samo nudne, a obecne zabiegi stylistow przypominaja metroseksulanych gosci zachwalajacych, ktory z nich ma lepszy wzorek na sweterku w serek w uroczym kolorze fuksja.
A to czy refklektor czy kierunki wygladaja tak badz inaczej - prosze Cie to roznica dla specow od marketingu, ktora ma zachecic do kupowania dentystow i prawnikow. Poza paroma firmami jak Ducati - kladacymi nacisk rzeczywiscie na stylistyke, reszta tloczy masowke - o bardzo dobrych parametrach technicznych, ale bez smaku.
Jezdze Buellem Ulyssesem , a co?
Dla mnie wszystkie samochody segmentu B i C sa wsztstkie tak samo nudne, a obecne zabiegi stylistow przypominaja metroseksulanych gosci zachwalajacych, ktory z nich ma lepszy wzorek na sweterku w serek w uroczym kolorze fuksja.
A to czy refklektor czy kierunki wygladaja tak badz inaczej - prosze Cie to roznica dla specow od marketingu, ktora ma zachecic do kupowania dentystow i prawnikow. Poza paroma firmami jak Ducati - kladacymi nacisk rzeczywiscie na stylistyke, reszta tloczy masowke - o bardzo dobrych parametrach technicznych, ale bez smaku.
Jezdze Buellem Ulyssesem , a co?
-
Piach - Świeżak
Sorry Piach, nie obraz sie ale nie rozumiem cie. Nie rozpoznaje motocykli po owiewce czy naklejce. Nie wiem czy detalem sytlistycznym jest zacisk hamulca , felga czy wachacz lub rama czy tez lagi. Na czym polega twoj problem? Wszyscy konstruktorzy ucza sie tych samych zasad, tylko pozniej kazdy inaczej je stosuje i nazywaj to stylistyka, dla mnie to inzynieria. Budujac motocykl kazdy inzynier chcialbym uzyc kewlaru, karbonu i innych drogich materialow natomiast, rozne projekty maja rozne zalozenia i wymagania, cele sa podobne, wiedza tez wiec nie spodziewaj sie , ze nagle ktos powie ooo mam, zrobilem motocykl bez kol.
-
rosiboj - Moderator
Rosiboj już myślałem ,że ty normalny jesteś....ale widzę ,że chyba nie bardzo....jak ty moto po owiewkach nie poznajesz, to po czym????? Niektóre , owszem ciężko odróżnić od innych...ale większość z obecnych ma charakterystyczne kształty...z twojej wypowiedzi wynika, że jesteś kolejnym lanserem na sportowym litrze niestety...i do tego chyba jeszcze pedziem...
I jak stylistyka, to inżynieria, to włosi, są chyba mistrzami inżynierii według Ciebie...a tego fragmentu o moto bez kół, to już w ogóle nie kumam...mógł byś to rozwinąć, bo wiesz to nie jest forum miłośników twórczości Wiesławy Szymborskiej...
I jak stylistyka, to inżynieria, to włosi, są chyba mistrzami inżynierii według Ciebie...a tego fragmentu o moto bez kół, to już w ogóle nie kumam...mógł byś to rozwinąć, bo wiesz to nie jest forum miłośników twórczości Wiesławy Szymborskiej...
It's not abt bike...but abt rider...
- Deviator
- Świeżak
Deviator No według mnie to najbardziej pedalskie moto to własnie buell. Nic tylko wziasc na to mikroskopijne siedzenie kolege na przejazdze wokół komina
że tak zapytam wozisz ty tam cos wogole z tyłu??
Ja zrozumiałem wypowiedz Rosiboya a twojego toku myslenia chyba nikt tu nie rozumie.

-
Ghost, Ty chyba rzeczywiscie masz problemy z czytaniem. Ale masz do tego prawo - wtorny analfabetyzm to nic czego sie trzeba wstydzic.
Rosiboj, ja nie mam zadnego problemu
Moze Ty masz, co?
Mam swoje preferencje, podobaja mi sie inne moto niz nudne do wyrzygania przecinaki, wiekszosc w oczojebnych kolorach. Ale kazdy moze miec swoje preferencje, jeden lubi wóde, jeden whisky, jeden tanie wina a inny browar. Co kto lubi
Motocykl bez kol masz tutaj:

Rosiboj, ja nie mam zadnego problemu

Mam swoje preferencje, podobaja mi sie inne moto niz nudne do wyrzygania przecinaki, wiekszosc w oczojebnych kolorach. Ale kazdy moze miec swoje preferencje, jeden lubi wóde, jeden whisky, jeden tanie wina a inny browar. Co kto lubi

Motocykl bez kol masz tutaj:

-
Piach - Świeżak
Deviator napisał(a):Rosiboj już myślałem ,że ty normalny jesteś....ale widzę ,że chyba nie bardzo....jak ty moto po owiewkach nie poznajesz, to po czym?????
Nie zrozumiales, chodzilo mi o to,ze po owiewkach to najlatwiej, ale gdy ktos zrobi tzw podzwonowa przerobke na streeta bo mu sie polamaly lub zalozy torowe to dalej rozpoznam , czyli, po innych elementach a nie , ze tylko po owiewkach
-
rosiboj - Moderator
Piach Na czole se napisz Analfabeta. Umiem czytac. I jestem w stanie zrozumiec ze sa gusta i gusciki. Dla tego my negujemy was a wy nas
Nigdy nie dojdziemy do konsensu.

-
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości