Zobacz wÄ…tek - Porada mile widziana:) Yamaszka
NAS Analytics TAG

Porada mile widziana:) Yamaszka

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Porada mile widziana:) Yamaszka

Postprzez papaya » 31/1/2013, 16:43

papaya
Świeżak

Postprzez maxpsl » 31/1/2013, 17:35

No cóż, na moje niewprawne oko wydaje się być interesująca-ze strony wizualnej poza dwiema malutkimi wgniotkami na baku, minimalnym otarciem zadupka i rysą na owiewce to chyba nie można się do niczego przyczepić? Czarny zawsze ładnie wygląda :-) Tylną oponę chyba trzeba by zmienić. Najlepiej weź kogoś oblatanego w temacie i podjedź obejrzeć
maxpsl
Świeżak

Postprzez papaya » 31/1/2013, 21:55

maxpsl napisał(a):No cóż, na moje niewprawne oko wydaje się być interesująca-ze strony wizualnej poza dwiema malutkimi wgniotkami na baku, minimalnym otarciem zadupka i rysą na owiewce to chyba nie można się do niczego przyczepić? Czarny zawsze ładnie wygląda :-) Tylną oponę chyba trzeba by zmienić. Najlepiej weź kogoś oblatanego w temacie i podjedź obejrzeć

Dzięki za cenne uwagi:)
Na pewno będę brał mechanika, bo o minę nie trudno, ale uważam, że im więcej tym lepiej:)

Mam nadzieję, że będzie ok.

I do zobaczenia na drodze:)
papaya
Świeżak

Postprzez relakzstyle » 31/1/2013, 22:47

mam 190 cm i musze przyznac ze motocykl jest wygodny i wydechy seryjnie tez ladnie mrucza ;) najwiekszy minus - zerowe hamulce praktycznie nie hamuje ale ja jezdzilem wersja z 1 tarcza z przodu ;-) tu masz juz dwie, na tych fotach wyglada ladnie jak na ten rok
relakzstyle
Świeżak

Postprzez azam31 » 6/2/2013, 19:42

Byłeś sprawdzić ten motocykl? Bo też mnie zainteresował i jestem ciekawy :)
azam31
Świeżak

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê