Porada mile widziana:) Yamaszka
• Strona 1 z 1
- papaya
- Świeżak
No cóż, na moje niewprawne oko wydaje się być interesująca-ze strony wizualnej poza dwiema malutkimi wgniotkami na baku, minimalnym otarciem zadupka i rysą na owiewce to chyba nie można się do niczego przyczepić? Czarny zawsze ładnie wygląda
Tylną oponę chyba trzeba by zmienić. Najlepiej weź kogoś oblatanego w temacie i podjedź obejrzeć

- maxpsl
- Świeżak
maxpsl napisał(a):No cóż, na moje niewprawne oko wydaje się być interesująca-ze strony wizualnej poza dwiema malutkimi wgniotkami na baku, minimalnym otarciem zadupka i rysą na owiewce to chyba nie można się do niczego przyczepić? Czarny zawsze ładnie wyglądaTylną oponę chyba trzeba by zmienić. Najlepiej weź kogoś oblatanego w temacie i podjedź obejrzeć
Dzięki za cenne uwagi:)
Na pewno będę brał mechanika, bo o minę nie trudno, ale uważam, że im więcej tym lepiej:)
Mam nadzieję, że będzie ok.
I do zobaczenia na drodze:)
- papaya
- Świeżak
mam 190 cm i musze przyznac ze motocykl jest wygodny i wydechy seryjnie tez ladnie mrucza
najwiekszy minus - zerowe hamulce praktycznie nie hamuje ale ja jezdzilem wersja z 1 tarcza z przodu
tu masz juz dwie, na tych fotach wyglada ladnie jak na ten rok

- relakzstyle
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości