Pomoc w wyborze najlepszej marki.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Skoq , pisałem wyżej że chciałem kupić a fundusz mi sie powiekszył i wiem teraz że stać mnie na coś lepszego i dlatego ( drugi mój post ).
Muszę jednak poszukać i przpróbować wszystkie rodzaje , bo jak to mówia motocykl sprawdza się dupą
P.S. A te suzuki wyżej gs 500f spodobało mi się nawet , tylko czy suzuki jest dobrą marką ?
Muszę jednak poszukać i przpróbować wszystkie rodzaje , bo jak to mówia motocykl sprawdza się dupą

P.S. A te suzuki wyżej gs 500f spodobało mi się nawet , tylko czy suzuki jest dobrą marką ?
- 08Lukasz09
- Świeżak
http://otomoto.pl/yamaha-yzf-600r-thund ... 57362.html
A co myślicie o tym ?? Bo jest nie daleko mnie i bym mógl się przejechać, jakaś fachowa opinia
A co myślicie o tym ?? Bo jest nie daleko mnie i bym mógl się przejechać, jakaś fachowa opinia

- 08Lukasz09
- Świeżak
GS'ki mają opinię motocykli nie do zarżnięcia
ona by pojechała chyba nawet po wypluciu korbowodów xD
Ten wyżej to mimo wszystko nadal 100 koni... odpowiedz sobie sam.

Ten wyżej to mimo wszystko nadal 100 koni... odpowiedz sobie sam.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Ja też aktualnie szukam motocykla, tematów z propozycjami na pierwsze moto jest w Internecie peÅ‚no – warto poczytać.
Poza tym argument, że masz wiÄ™cej kasy i musisz kupić coÅ› wiÄ™kszego nie jest żadnym argumentem…
Na poczÄ…tek trzeba kupić coÅ› na czym „nauczysz” siÄ™ jeździć, po jakimÅ› czasie sprzedaż i kupisz coÅ› wiÄ™kszego – tak to powinno dziaÅ‚ać
Wybór należy do Ciebie, ale czasami warto posłuchać się rad innych
Pozdro!
Poza tym argument, że masz wiÄ™cej kasy i musisz kupić coÅ› wiÄ™kszego nie jest żadnym argumentem…
Na poczÄ…tek trzeba kupić coÅ› na czym „nauczysz” siÄ™ jeździć, po jakimÅ› czasie sprzedaż i kupisz coÅ› wiÄ™kszego – tak to powinno dziaÅ‚ać
Wybór należy do Ciebie, ale czasami warto posłuchać się rad innych
Pozdro!
Lisuu
- Lisuu
- Świeżak
Wiem i dlatego poslucham się Waszych rad , a co do tej gski to wkoncu to jest szosowo turystyczny to chyba nie powinno aż tak wyrywać na koło jak w sportowych , czy jak to jest ?
- 08Lukasz09
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości