Kaucja
• Strona 2 z 2 • 1, 2
I to jest ten problem z kaucjÄ….
Bo jeżeli sprzedający jest "chuj@@@@" to po tym jak dostanie motocykl spowrotem może nie oddać kasy bo przecież udostępnił motocykl a tu dobry kupujący dał mu całą kase do kieszeni.
W sądzie bez odpowiedniego zabezpieczenia sprawa jest jasna. Pieniądze zostały poprostu przekazane.
Bo jeżeli sprzedający jest "chuj@@@@" to po tym jak dostanie motocykl spowrotem może nie oddać kasy bo przecież udostępnił motocykl a tu dobry kupujący dał mu całą kase do kieszeni.
W sądzie bez odpowiedniego zabezpieczenia sprawa jest jasna. Pieniądze zostały poprostu przekazane.
DragStar125>CBR125>FZS600>FZ6n
-
fincher - Bywalec
fincher napisał(a):I to jest ten problem z kaucją.
Bo jeżeli sprzedający jest "***@@@@" to po tym jak dostanie motocykl spowrotem może nie oddać kasy bo przecież udostępnił motocykl a tu dobry kupujący dał mu całą kase do kieszeni.
Dzięki
- norbert_d
- Świeżak
fincher napisał(a):I to jest ten problem z kaucją.
Bo jeżeli sprzedający jest "***@@@@" to po tym jak dostanie motocykl spowrotem może nie oddać kasy bo przecież udostępnił motocykl a tu dobry kupujący dał mu całą kase do kieszeni.
No i ma hajs, nie ma motocykla i nie ma umowy kupna sprzedaży, więc jaki ma w tym interes?
power_bit napisał(a):kolego nie kozacz tu, bo nie masz racji. Motocykl jest moją własnością, mam na to dokumenty. Natomiast te Twoje 20 tys. które mi niby dałeś jako kaucję, to o jakich pieniądzach mówisz....? Chyba byś musiał z mamą przyjechać bym Co je oddał.
Kto kozaczy?
Kończę z Tobą temat, bo potwierdza się reguła, że tam gdzie kończą się argumenty zaczynają się wycieczki osobiste.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości