R1 rn19 vs gsx-r 750 k7/8
• Strona 1 z 1
R1 rn19 vs gsx-r 750 k7/8
Witam. Jestem zainteresowany kupnem na wiosnę motocykla sportowego. Rozważam kupno rn19 bądź gsx-r'a 750 k7 lub k8. Wiem że jest różnica mocy pomiędzy tymi motocyklami, chcę się dowiedzieć coś na temat jazdy tymi sprzętami, czyli charakterystyką oddawania mocy, pozycji kierowcy. Jaki macie opinie? Jeżeli chodzi o awaryjność to czytałem na forum r1r6.pl że w rn 19 lubią wypadać korbowody. A znowu na temat suzuki słyszałem że jest niższa i węższa niż yamaha co sprawia że pozycja kierowcy nie jest zbyt komfortowa. Proszę o opinie.
- bartekst87
- Świeżak
Mam 750 K8 185cm wzrostu 95 kg wagi i pozycja jak na sporta jest nawet wygodna, co do awaryjności to nie maiłem żadnych przygód, ale mam go stosunkowo niedługo, jak masz jeszcze jakieś pytania co do tego modelu to postaram się na nie odpowiedzieć.
- InuYasha
- Świeżak
InuYasha co do Twojego suzuki to jak ma się sprawa z dynamiką moto? Jak się go prowadzi? Chcę się dowiedzieć już wcześniej coś o tych motocyklach żeby mieć wyobrażanie co mogę od nich oczekiwać
- bartekst87
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość