suzuki GSXF750
• Strona 1 z 1
suzuki GSXF750
witam
zakochałem sie w tym motocyklu jestem chory na jego punkcie i w przyszłym roku zamierzam kupić sobie taki.
Mam w związku z tym parę pytań do szanownych forumowiczów :
-w jakim przedziale cenowym najrozsądniej się poruszać ?bo nie chcę kupić złomu ale również nie chcę przepłacić,
-na co uważać przy oględzinach?,
-jakie są częste usterki w tym modelu?,
-jakie sÄ… koszty exploatacyjne tego motoru?,
i czy wogule warto ?
zakochałem sie w tym motocyklu jestem chory na jego punkcie i w przyszłym roku zamierzam kupić sobie taki.
Mam w związku z tym parę pytań do szanownych forumowiczów :
-w jakim przedziale cenowym najrozsądniej się poruszać ?bo nie chcę kupić złomu ale również nie chcę przepłacić,
-na co uważać przy oględzinach?,
-jakie są częste usterki w tym modelu?,
-jakie sÄ… koszty exploatacyjne tego motoru?,
i czy wogule warto ?
- texasJack
- Świeżak
http://otomoto.pl/suzuki-gsx-f-katana-j ... 78723.html
konkretnie o coÅ› takiego
konkretnie o coÅ› takiego
- texasJack
- Świeżak
Ja jeżdże jajeczkiem 600. Fajny sprzęt. Pali w okolicach 5-6l zależy jak kręcisz. Mocą nie powala ale jest spoko. Olejak, jak był dobrze traktowany, wszystko wymieniane na czas to będzie żył i żył. W mieście niezle sobie radzi mimo sporej masy. Moto do przesady wygodny, idealny do turystyki. Generalne polecam na pierwsze większe moto
Jakbyś był zainteresowany to ja moje planuje sprzedać
mail: kobrzdyl@gmail.com

- ToGra
- Świeżak
właśnie ja pod kontem turystyki bardziej patrze wiem że jest to dość ciężki motocykl dlatego chciał bym 750ccm bo będe dużo z moją panią jeździł no i musze do tego jeszcze kufry kupić na jakis bagaż więc to jeszcze podniesie jego wagę
zastanawiam sie tylko na co mam uważać i jakich egzemplaży unikać jakie są symptomy zużycia silnika bo powypadkowy motor poznam
zastanawiam sie tylko na co mam uważać i jakich egzemplaży unikać jakie są symptomy zużycia silnika bo powypadkowy motor poznam
- texasJack
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości