Pierwsze Dwa O-O.
• Strona 1 z 1
Pierwsze Dwa O-O.
Cześć wszystkim , udało mi się zadać prawko przed zmiana przepisów z czego się bardzo cieszę
.Przyszła więc pora rozejrzeć się za pierwszymi dwoma kółkami...
Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie),
Doświadczenie marne ,właściwie to tylko 20 godzin za GN250. (i egzamin na YBR 250 )
- Wiek, waga, wzrost,
18 lat,85kg,192cm
- Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza,
jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych?
Moto właściwie w 90% procentach do weekendowego latania z kolegami i zabawy .
Może czasami do jakiejś krótszej turystyki .
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
Nie mam orientacji ,oby jak najwięcej .
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
Na sami motocykl planuje wydać ok 6000zł.
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?
Ile będzie trzeba.
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
Już od długiego czasu śledzę forum ... Mam dylemat ,wiem że pierwszy motocykl przy tak marnym doświadczeniu powinien być z klasy 500ccm. Jednak z drugiej strony przy moich 192cm boje się że gs , er 5 , czy cb500 , będą trochę niewygodne (jeżeli się mylę to powiedzcie). Klasa 600 znów wiąże się z większą mocą ... co może przełożyć się na szybkiego szlifa . Tak więc nie wiem za czym się rozglądać ,najbardziej podoba mi się bandit 600 jednak jest on odradzany z powodu dużej masy .
Możecie podać jakieś mniej znane modele które by się nadały?
Sorki że się tak rozpisałem ... z góry dzięki za odpowiedz .

Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie),
Doświadczenie marne ,właściwie to tylko 20 godzin za GN250. (i egzamin na YBR 250 )

- Wiek, waga, wzrost,
18 lat,85kg,192cm
- Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza,
jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych?
Moto właściwie w 90% procentach do weekendowego latania z kolegami i zabawy .
Może czasami do jakiejś krótszej turystyki .
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie?
Nie mam orientacji ,oby jak najwięcej .
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach?
Na sami motocykl planuje wydać ok 6000zł.
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie?
Ile będzie trzeba.
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ… - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp.
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
Już od długiego czasu śledzę forum ... Mam dylemat ,wiem że pierwszy motocykl przy tak marnym doświadczeniu powinien być z klasy 500ccm. Jednak z drugiej strony przy moich 192cm boje się że gs , er 5 , czy cb500 , będą trochę niewygodne (jeżeli się mylę to powiedzcie). Klasa 600 znów wiąże się z większą mocą ... co może przełożyć się na szybkiego szlifa . Tak więc nie wiem za czym się rozglądać ,najbardziej podoba mi się bandit 600 jednak jest on odradzany z powodu dużej masy .
Możecie podać jakieś mniej znane modele które by się nadały?
Sorki że się tak rozpisałem ... z góry dzięki za odpowiedz .
- erien
- Świeżak
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
nie bój się bandita, ja przy wzroście 174 i masie 75kg siedziałem na nim i jakoś specjalnie nie odczuwało się wagi czy podczas jazdy czy nawet obracania się z nim na podjeździe podpierając nogami.
Najlepiej znajdź jakiegoś blisko siebie, zajedź obejrzeć, przymierzyć się, kupić nie musisz, ale będziesz wiedział czy Ci pozycja odpowiada i czy nie jest za ciężki.
Pozdrawiam
Najlepiej znajdź jakiegoś blisko siebie, zajedź obejrzeć, przymierzyć się, kupić nie musisz, ale będziesz wiedział czy Ci pozycja odpowiada i czy nie jest za ciężki.
Pozdrawiam
- tmk851
- Świeżak
Jadąc więcej niż 30 km/h i tak nie czuć wagi, co innego jeśli chodzi o mocne składanie się na winklu przy większych prędkościach, ale przez najbliższy czas raczej Cię to nie czeka
Ale muszę Cię zasmucić, z takim wzrostem nanawet w przyszłości na sporcie będziesz zawsze wyglądać jak na psie...

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości