Szukam chopperka na poczÄ…tek
• Strona 1 z 1
Szukam chopperka na poczÄ…tek
Witam, jestem nowym użytkownikiem tego forum i chciałbym spytać się was o radę, a w zasadzie dowiedzieć się od was pewnych informacji.
Sprawa stoi tak:
Jeżdżę simsonkiem sr 51 od 6 lat i mam ochotę przesiąść się na coś większego ale bez przesady. Mój budżet też jest trochę ograniczony i jeszcze wchodzą nowe przepisy na motocykl, więc żeby nie przedłużać:
Szukam Chopperka/cruisera do maksymalnej ceny 5000zł i którego będę mógł zarejestrować na nowo wchodzącą kategorię A2 o pojemności przynajmniej 400cc.
Mam 177cm wzrostu i 70kg.
Za wszystkie informacje i porady serdecznie dziękuje.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
Sprawa stoi tak:
Jeżdżę simsonkiem sr 51 od 6 lat i mam ochotę przesiąść się na coś większego ale bez przesady. Mój budżet też jest trochę ograniczony i jeszcze wchodzą nowe przepisy na motocykl, więc żeby nie przedłużać:
Szukam Chopperka/cruisera do maksymalnej ceny 5000zł i którego będę mógł zarejestrować na nowo wchodzącą kategorię A2 o pojemności przynajmniej 400cc.
Mam 177cm wzrostu i 70kg.
Za wszystkie informacje i porady serdecznie dziękuje.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
- davoDavson
- Świeżak
Na A2 pasuje wiele motocykli
Od shadow 600 przez intrudera 750 aż do sportstera 883 tylko ograniczeniem bęzie cena.
Ciężko będzie znaleźć ładnego crusiera za 5k jedynie do głowy przychodzi mi honda shadow 500 bo większy to trzeba liczyć te 7-8k conajmniej
Od shadow 600 przez intrudera 750 aż do sportstera 883 tylko ograniczeniem bęzie cena.
Ciężko będzie znaleźć ładnego crusiera za 5k jedynie do głowy przychodzi mi honda shadow 500 bo większy to trzeba liczyć te 7-8k conajmniej
DragStar125>CBR125>FZS600>FZ6n
-
fincher - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości