pierwszy motocykl dla mnie
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Dokładnie tak jak B-G napisał, Kawy to też bezawaryjny godny zaufania japończyk i każdy motocykl da się zajechać jeśli się ma do tego talent, legendy o pękających ramach Kaw i dwójkach Yamah powstały przez debilnych drecholów w krótkich gaciach i japonkach, którzy zmuszają te motocykle do nieprzyjemnych dla nich rzeczy.
Jeśli chodzi o wybór między Bandziorkiem, a ZR7 to jest już kwestia twojego gustu wizualnego myślę. Oba motocykle spełnią swoje zadanie znakomicie i z obu bedziesz zadowolony.
Jeśli chodzi o wybór między Bandziorkiem, a ZR7 to jest już kwestia twojego gustu wizualnego myślę. Oba motocykle spełnią swoje zadanie znakomicie i z obu bedziesz zadowolony.
Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
Black-Ghost napisał(a):Tak w kawasaki to ramy pękaja, panewki krecą sie jak wskazówki w zegarkach. człowieku ktoś ci głupot nagadał czy co? awaryjnosc nie większa niż bandita
Ale ja wcale nie napisałem, że awaryjność Kawasaki jest duża. Zapytałem tylko jaka jest. Końcówka Twojej odpowiedzi w zupełności by wystarczyła.
... i zesłał ich Pan na ziemię ...
-
mart73301 - Świeżak
No to 9 pękały w okolicach łoża silnika
O gsxr-ach nic nie pisze prasa?? mart73301 i na co sie zdecydowałes??

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Powiem tak. Oba motocykle w wersji z owiewką mi się podobają. Mam jeszcze dwa pytania. Która konstrukcja jest nowsza i pytanie z kilku postów wcześniej, który z motocykli (Bandit 600 i ZR7) jest łatwiejszy w prowadzeniu, bardziej manewrowy ? Potem zapadnie werdykt 

Ostatnio edytowano 10/8/2012, 20:55 przez mart73301, łącznie edytowano 1 raz
-
mart73301 - Świeżak
Musisz sie sam przejechac. Jednemu bedzie sie lepiej jezdzic na bandicie drugiemu na zr7. Konstrukcje mają do siebie bardzo zbliżoną. oby dwa to gaźnikowce bez szału. Z tym że Zr7 jest chłodzony cieczą a bandit bodajże olejem.
-
Odpal allegro.pl i bedziesz widział. Myśle że żaden z nas nie dorabia na giełdzie czy w sklepie z czesciami do moto więc nikt ci rzetelnie na to pytanie nie odpowie 

-
To, że padł wybór to nie znaczy, że juz kupiłem. Motocykl chce kupić na przełomie stycznia/lutego. A tak na marginesie. Co sadzicie o takiej maszynce jak Ducati Monster S2R 800. Obejrzałem go niedawno w motoszklarni w Markach, pod Warszawą, posłuchałem pracy silnika (czaaaaaaad) i bardzo mnie zainteresował. Czy to motocykl wart uwagi ??
-
mart73301 - Świeżak
Faktycznie Ducati są aż tak awaryjne ?? Rozmawiałem z kilkoma osobami to raczej nie potwierdzały tego stwierdzenia. Co z nimi jest nie tak ?? Z czym sa największe problemy, np. w takim Monsterze 800 s2r ??
Czy jest ktoÅ› kto zna ten motocykl jakim jest Ducati Monster 800 S2R ??
Czy jest ktoÅ› kto zna ten motocykl jakim jest Ducati Monster 800 S2R ??
-
mart73301 - Świeżak
Szukałem, szukałem i znalazłem. Od zeszłej środy stoi pod domkiem Honda cbr 600 f4i z 2006 roku. Jestem zachwycony tym motocyklem, jego zawieszeniem, silnikiem i wyrozumiałością dla początkujących kierowców. Niedługo fotki
A oto i mój nowy nabytek:
(otwórz link)
Uploaded with ImageShack.us (otwórz link)

A oto i mój nowy nabytek:

Uploaded with ImageShack.us (otwórz link)
-
mart73301 - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości