Turystyk 50/70
• Strona 1 z 1
Turystyk 50/70
Witam, rozgladam sie za motocyklem sportowo - turystycznym. Podoba mi sie bardzo Yamaha TZR 50, ale jak dla mnie za duzo pali. Chcialbym cos jak Junak 901, pali koledze 2l/100km.
Szukam motocyklu, ktory wyglada dosyc sportowo, jak ten junak, ale tez malo pali
Ta yamaha bylaby perfekcyjna, ale slyszalem, ze pali 3-4l/100km
Cos polecacie?:)
Szukam motocyklu, ktory wyglada dosyc sportowo, jak ten junak, ale tez malo pali

Cos polecacie?:)
- vermin1k
- Świeżak
niestety taki moto nie istnieje
albo masz silnik 2T albo 4T. nie ma markowych motocykli w 4T ( albo bardzo są nietypowe ) chinczyki z kolei mają silniki 4T ale to chinczyki ;/ i bywają sypliwe. ze spalaniem 2 l nie wierz. fakt palą mało ale 2 litry to moze na wolnych obrotach
spalanie 3-4 l to i tak nie jest duzo. za to dostajesz 2X tyle mocy. jadac z osiągami chinczyka ( oczywiscie jadac duzo wygodniej itp ) masz niewiele wieksze spalanie. dopiero wykorzystując pełną moc czyli jadąc duzo szybciej niz chinczykiem ( nie chodzi mi o wyciskanie V maxy, tylko o przyspieszenie i elastyke silnika ) spalisz wtedy te 4 litry
albo masz silnik 2T albo 4T. nie ma markowych motocykli w 4T ( albo bardzo są nietypowe ) chinczyki z kolei mają silniki 4T ale to chinczyki ;/ i bywają sypliwe. ze spalaniem 2 l nie wierz. fakt palą mało ale 2 litry to moze na wolnych obrotach

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
w 2t 50 przy jezdzie na 6 przy około 70km/h to spali ci 3l a jak będziesz piłował na maxa to wtedy 4 ja jak jezdze z kumplami oni maja 4t chiniole to ja jade 70km/h obok nich oni cisna na maxa mi pali 3l czasem 3,5l a im po 3 a przy takiej predkosci robie redukcje na 5 i im odjezdzam jak chce 

- Fantas3k
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości