Pierwszy Sprzęt
• Strona 1 z 1
Pierwszy Sprzęt
Witam
-Jakie masz doświadczenie - początkujące , jeździłem kilka razy na skuterze ale bardzo krótko
-Wiek, waga, wzrost- 15 lat , 56 kg , 170
- Do jakich celów chcesz używać motocykla- po mieście
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie? - nie mam pojęcia ( ile da rade )
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach? - na motocykl do max 4 tyś , nie myślałem o ciuchach
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie? - napewno będzie zadbany do 300 zł
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ…- sportowe
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?- Aprilia RS 50
Może macie inne opinie odnośnie do mnie. Jakie modele były by lepsze dla mnie itp.
Pozdrawiam .
-Jakie masz doświadczenie - początkujące , jeździłem kilka razy na skuterze ale bardzo krótko
-Wiek, waga, wzrost- 15 lat , 56 kg , 170
- Do jakich celów chcesz używać motocykla- po mieście
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie? - nie mam pojęcia ( ile da rade )
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach? - na motocykl do max 4 tyś , nie myślałem o ciuchach
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie? - napewno będzie zadbany do 300 zł
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ…- sportowe
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?- Aprilia RS 50
Może macie inne opinie odnośnie do mnie. Jakie modele były by lepsze dla mnie itp.
Pozdrawiam .
- MÅ‚o0oDy
- Świeżak
Cóż .
Pisałem już chyba na 10 forach 0 odpowiedzi.
Czy naprawdę tak trudno jest odpowiedzieć ?
Największe forum o motocyklach w Polsce a pomóc nikt nie chce.
Najwyraźniej Ci którzy się lepiej znają ode mnie mają w dupie młodszych którzy maja zamiar wsiąść na motor i zacząć swoją przygodę jak oni zaczynali.
Będę musiał sam sobie sam dać rade bez pomocy innych ...
Pisałem już chyba na 10 forach 0 odpowiedzi.
Czy naprawdę tak trudno jest odpowiedzieć ?
Największe forum o motocyklach w Polsce a pomóc nikt nie chce.
Najwyraźniej Ci którzy się lepiej znają ode mnie mają w dupie młodszych którzy maja zamiar wsiąść na motor i zacząć swoją przygodę jak oni zaczynali.
Będę musiał sam sobie sam dać rade bez pomocy innych ...
- MÅ‚o0oDy
- Świeżak
Nawet sie nie zainteresowales tematem na powaznie, a oczekujesz ze ktos bedzie tutaj eseje wypisywal na temat motocykli. Yamaha tzr Aprillia Rs Rieju RS 2 - to sa "tzrki,rski"
Poza tym temat poruszany piec milionow razy, wiec sie nie dziw ze nikomu sie juz nie chce odpowiadac. Polecam opcje SZUKAJ.
Poza tym temat poruszany piec milionow razy, wiec sie nie dziw ze nikomu sie juz nie chce odpowiadac. Polecam opcje SZUKAJ.
- pietrek7557
- Bywalec
Szukałem i to bardzo długo . I jak byś mogł zauważyć to napisane miałem wyżej
jaki model przyciągnął moją uwagę i to właśnie była aprilia rs 50 podałem dany model
,skąd mogę wiedzieć co oznaczają skróty jak inni się nimi wypowiadają , a ja nie słyszałem ich nigdy.
Więc nie możesz twierdzić że nie zabrałem się do sprawy poważnie nie wiedząc co robiłem np wczęśniej,jak szukałem info itp.Wiem że jest dużo takich tematów.
Ale mi chodzi o to czy dobrze robię wybierając na początek takie właśnie motocykle.
jaki model przyciągnął moją uwagę i to właśnie była aprilia rs 50 podałem dany model
,skąd mogę wiedzieć co oznaczają skróty jak inni się nimi wypowiadają , a ja nie słyszałem ich nigdy.
Więc nie możesz twierdzić że nie zabrałem się do sprawy poważnie nie wiedząc co robiłem np wczęśniej,jak szukałem info itp.Wiem że jest dużo takich tematów.
Ale mi chodzi o to czy dobrze robię wybierając na początek takie właśnie motocykle.
- MÅ‚o0oDy
- Świeżak
Masz specjalny dzial 50 tki, 80 tki, 125 tki skutery. Tam duzo latwiej o info. Mysle ze to dobra opcja - jak zamierzasz robic prawko A1 to sie lepiej wstrzymaj i kup 125, a jesli nie, to celuj wlasnie w te modele co podalem wyzej - ogolnie wiekszosc 50 tek jest bardzo podobna i prosta w budowie, najczesciej maja ten sam silnik, wiec bierz to co ci sie bardziej podoba i co w lepszym stanie i tyle.
- pietrek7557
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości