Co po SV650?
• Strona 1 z 1
Co po SV650?
Witam Szanownych forumowiczów.
Sytuacja wygląda nieskomplikowanie: po 2 sezonach jazdy Suzuki SV650 chciałbym dosiąść jakiegoś "plastika". Mój budżet to 10-11 tyś. Sprawa nie jest gardłowa, na spokojnie chciałbym wybrać coś ciekawego.
Chodzi mi po głowie Yamaha R6 ale niestety nie miałem okazji poznać tego motocykla. Jednocześnie muszę przyznać, ze większość motocykli tym przedziale cenowym wygląda jak latające sokowirówki więc z rozmysłem podałem przykład Yamahy
Za wszelkie uwagi byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam
Sytuacja wygląda nieskomplikowanie: po 2 sezonach jazdy Suzuki SV650 chciałbym dosiąść jakiegoś "plastika". Mój budżet to 10-11 tyś. Sprawa nie jest gardłowa, na spokojnie chciałbym wybrać coś ciekawego.
Chodzi mi po głowie Yamaha R6 ale niestety nie miałem okazji poznać tego motocykla. Jednocześnie muszę przyznać, ze większość motocykli tym przedziale cenowym wygląda jak latające sokowirówki więc z rozmysłem podałem przykład Yamahy

Za wszelkie uwagi byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam
- dasio
- Świeżak
odpowiedz sobie na pytanie czy chcesz motocykl z silnikiem V czy rzędowym.. Bo sugerujac sie twoja wypowiedzią: "Latające sokowirówki" nie chcesz rzędowego 4 cylindrowca.. Tak wiec patrz za czyms z V-ką
600 to typowe wysokoobrotowe rzędówki więc możesz sie minąc z celem a potem bedziesz sie rozpisywac że to nie jedzie itp... więc R6, ZX6R, 600rr/F4i, GSXR 600 bedą złym wyborem.

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Snupson tu bym sie kłucił czy silnik w układzie boxer jest v-ką. Niby ma rozchylone cylindry pod kątem 180stopni ale fachowo nazywa sie taki silnik boxerem. Co do samego motocykla to właśnie silnik a dokładnie jego szerokosc bardzo ogranicza możliwośc składania sie w zakretach a ewentualna wywrotka mogła by sie skończyc bardzo drogą wymianą całego cylindra!!
-
Panowie bardziej chodziło mi o to, ze za kwotę 10-11 tyś. nie wybiorę raczej wpółcześnie cieszącego oko motocykla swoją linią. Nie mam urazu do żadnego typu silników.
O R6 wspomniałem w kontekście designu, który bierzmy na to, początek lat nowego millenium wyróżniał ten motocykl nowoczesną linią w odniesieniu np. do takiego GSX-R;)
O R6 wspomniałem w kontekście designu, który bierzmy na to, początek lat nowego millenium wyróżniał ten motocykl nowoczesną linią w odniesieniu np. do takiego GSX-R;)
- dasio
- Świeżak
-
maciejka69 - Stały bywalec
Zamiast Horneta ciekawszą opcją może byc Z750 jesli o nakedy chodzi. Za 12tyś zł powinno sie dac wyrwac w polsce jezdzące prosto kawasaki ZX636R 2003 które swoim designem wyglada według mnie lepiej niż R6 

-
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość