Motor dla dziewczyny:D
• Strona 1 z 1
Motor dla dziewczyny:D
Cześć! Planuję kupno motoru tylko jest mały problem...mam 157cm wzrostu i 50kg. Czy kawasaki ninja 250 to dobry pomysł na pierwszy motor??
- emi321
- Świeżak
http://cycle-ergo.com/
Na tej stronce możesz sobie sprawdzić jaki jest Twój stosunek wzrostu do danego motocykla.
Na tej stronce możesz sobie sprawdzić jaki jest Twój stosunek wzrostu do danego motocykla.
-
Andy963 - Świeżak
Jak najbardziej dobra propozycja. Niedawno jedna forumowiczka kupila wlasnie ninje 250, poszukaj po forum, popytaj o jej zdanie.
- pietrek7557
- Bywalec
Hej Wszystkim,
Mam pytanko odnosnie kupna motoru. Jezdze na motorze ponad 5 lat, ale tylko jako pasazer. Chlopak ciagle mnie naciska zebym kupila swoj motor. Siedzialam na wielu motocyklach lecz wszystkie sa za wysokie, nie siegam nogami do ziemi i nie czuje sie pewnie, pojechac pojade ale boje sie hamowania. Mysle nad kupnem suzuki gsxr 600 z 2005, jest w miare niski i lekki. Znalazlam rowniez zestaw zeby go obizyc troche
http://www.******/obnizenie- ... 50,p,18303
Mam 164 wzrostu, waga 58. Bedzie to moj pierwszy motocykl, jezdzilam wczesniej na motorze crossowym i nie mialam problemu, lecz na scigaczy zawsze sie balam, ale postanowilam ze kupie. Myslalam tez zeby przed wyjechaniem na droge publiczna pojechac na tor kilka razy rzeby potrenowac bo zawsze to bezpieczniej niz na drodze.
Co o tym myslicie?
Pozdrawiam
Mam pytanko odnosnie kupna motoru. Jezdze na motorze ponad 5 lat, ale tylko jako pasazer. Chlopak ciagle mnie naciska zebym kupila swoj motor. Siedzialam na wielu motocyklach lecz wszystkie sa za wysokie, nie siegam nogami do ziemi i nie czuje sie pewnie, pojechac pojade ale boje sie hamowania. Mysle nad kupnem suzuki gsxr 600 z 2005, jest w miare niski i lekki. Znalazlam rowniez zestaw zeby go obizyc troche
http://www.******/obnizenie- ... 50,p,18303
Mam 164 wzrostu, waga 58. Bedzie to moj pierwszy motocykl, jezdzilam wczesniej na motorze crossowym i nie mialam problemu, lecz na scigaczy zawsze sie balam, ale postanowilam ze kupie. Myslalam tez zeby przed wyjechaniem na droge publiczna pojechac na tor kilka razy rzeby potrenowac bo zawsze to bezpieczniej niz na drodze.
Co o tym myslicie?
Pozdrawiam

- hondadelsol
- Świeżak
boisz się ścigaczy, dlatego chcesz kupić stricte sportową 600? hmm, nie rozumiem, ale idea z torem mi się podoba. zależy ile będzie tego toru, przed wyjechaniem na drogę.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Mysle, ze to jeden z glupszych pomyslow na pierwsze moto. To ja po paru sezonach jazdy na czyms mniejszym mam obawy czy dam sobie rade ze 110 konnym sportem, ja duzy facet, a Ty chcesz 130 konnego sporta na pierwsze. Chyba juz rozumiesz czemu nie polecam.
Virago 535, GS 500, Kawasaki ER - 5 to moga byc dobre moto dla Ciebie.
Virago 535, GS 500, Kawasaki ER - 5 to moga byc dobre moto dla Ciebie.
- pietrek7557
- Bywalec
hondadelsol napisał(a):scigaczy zawsze sie balam
Sama sobie odpowiedziałaś. Nikt tutaj raczej nie poleci Tobie sportowej 600 na pierwsze moto. I jeszcze ten tor... Raczej słabe miejsce na debiut.
Poszukaj jakiejÅ› 500 najlepiej.
tylko Lech Poznań
-
mlodapn - Świeżak
Jak dla mnie zdecydowanie GPZ500 w tej nowszj budzie wyglada jeszcze na czasie i 60km na sporo czasu ci wystarczÄ… 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Dziekuje bardzo za wszystkie opine, chce kupic motor i przez okres okolo 6 miesiec pojechac z 10 razy na tor i zobacze jak sie bede czula pewnie wyjechac na droge to wyjadea jak nie zostaje tylko pzy torowym motorze. Problem w tym ze mi sie podobaja tylko sportowe motory 

- hondadelsol
- Świeżak
sprawdź również cbr125, powinnaś ją spokojnie ogarnąć
Naprawdę lepiej kupić coś mniejszego i nawet zmień maszynę po jednym sezonie ale przynajmniej będziesz wiedziała z czym to się je mniej więcej

how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
Karol, jeszcze niedawno pisales ze 125 tki sa dla dzieciakow ktorzy nie maja 18 tki
Czyzbys zmienil zdanie?
Co do CBR 125, tak sie sklada ze wciaz posiadam to moto na sprzedaz w swietnym stanie i szczerze (naprawde szczerze) polecam na poczatek przygody z motocyklami. Podobnie jak inne 125 tki 4 T. Jesli bedziesz zainteresowana pisz na GG: 1428281. Na Twoj wzrost bedzie idealna.

Co do CBR 125, tak sie sklada ze wciaz posiadam to moto na sprzedaz w swietnym stanie i szczerze (naprawde szczerze) polecam na poczatek przygody z motocyklami. Podobnie jak inne 125 tki 4 T. Jesli bedziesz zainteresowana pisz na GG: 1428281. Na Twoj wzrost bedzie idealna.
- pietrek7557
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości